Foto

Proiect pentru dezvoltarea personala si profesionala a sportivilor, initiat de MTS

Ministerul Tineretului si Sportului lanseaza incepand cu 24 septembrie 2020, proiectul "Performanta si Succes", primul proiect care se adreseaza direct sportivilor si care are ca scop dezvoltarea personala si profesională a acestora.

Primul workshop, “Nutritie și sanatate mentala”, va avea loc pe 24 septembrie si va fi gazduit de Muzeul Sportului (din incinta Comitetului Olimpic si Sportiv Roman). Tinand cont de situatia epidemiologica actuala, prezenta fizica a participantilor la workshopuri va fi limitata, respectandu-se regulile si masurile sanitare în vigoare.

Evenimentul va fi deschis de ministrul Tineretului și Sportului, Ionut-Marian Stroe. Printre invitatii care vor sustine acest prim seminar regasim personalitati precum cvadruplul campion mondial Ivan Patzaichin, profesorul Howard Dell, nutritionistul Cristian Margarit si psihologul Radu Leca.

Sportivii care doresc sa participe fizic la workshop sunt invitati sa se inscrie trimitand un email la adresa inscrieri@mts.ro, in care sa precizeze numele, varsta, sportul pe care il practica, precum si un număr de telefon. Data-limita de inscriere pentru primul workshop este miercuri, 23 septembrie, ora 16:00.


Parteneri