Foto

Reteaua de Sanatate REGINA MARIA a devenit furnizorul medical al Federatiei Romane de Baschet

Astazi, in sala de sedinte ”Mihai Nedeff” din incinta sediului Federatiei Romane de Baschet, a avut loc o conferinta de presa cu prilejul prezentarii parteneriatului dintre Federatia Romana de Baschet si Reteaua de Sanatate REGINA MARIA.
In prezenta reprezentantilor mass-media, doamna Emilia-Carmen Tocala, presedintele FRB, si domnul Fady Chreih, CEO Reteaua de Sanatate REGINA MARIA, au subliniat la unison faptul ca spera ca parteneriatul sa fie unul ”pe termen lung”, in beneficiul componentilor echipelor nationale ale Romaniei, dar si al celor care practica baschetul inca de varste fragede. Dupa scurte declaratii de presa, cei doi au semnat contractul prin care Reteaua de Sanatate REGINA MARIA devine furnizorul medical al Federatiei Romane de Baschet, un parteneriat care vizeaza servicii medicale atat pentru preventia, cat si pentru recuperarea sportivilor de performanta.



In numele Federatiei si al familiei baschetului romanesc pot spune ca suntem fericiti sa punem impreuna cu Reteaua de Sanatate REGINA MARIA bazele unui proiect de lunga durata, ca parte integranta din strategia noastra nationala. Prin acest proiect ne dorim sa sustinem in principal educatia si preventia medicala in randul sportivilor, din dorinta de a prioritiza grija pentru sanatatea performerilor. Dar ne si obliga sa aducem in fata copiilor si parintilor un alt gen de proiect, de abordare. Prin care sa imbinam starea de pregatire fizica impreuna cu conditiile de sanatate, punand accent si pe stiinta medicala, dar si pe cercetarea moderna din domeniu”, a declarat doamna Emilia-Carmen Tocala, presedintele FRB.

Ne bucuram ca putem sa fim alaturi de sportivii din cadrul Federatiei Romane de Baschet in drumul lor catre performanta. De-a lungul timpului, am legat parteneriate de durata cu federatii sportive din tara, ne dorim sa continuam sa investim in sportul romanesc si suntem mandri sa ne alaturam unui sport cu un viitor stralucit asa cum este baschetul”, a declarat domnul Fady Chreih, CEO Reteaua de Sanatate REGINA MARIA.

La finalul conferintei de presa, managerul general al Federatiei Romane de Baschet, fostul international Catalin Burlacu, i-a oferit partenerului Fady Chreih o minge de baschet si un fanion cu insemnele federatiei, ”ca gest simbolic din partea familiei baschetului romanesc”. Domnul Fady Chreih a acceptat totodata si provocarea de a evolua pe terenul de baschet 3x3 amplasat in curtea Federatiei Romane de Baschet, facand un schimb de pase si aruncand la cos impreuna cu fostul international.

FOTO - credit Alina Cojocaru (copyright FRB)


=========================================

Despre

Reteaua de sanatate REGINA MARIA este lider in calitatea serviciilor medicale din Romania, fiind singurul operator care detine trei spitale cu acreditari internationale. Prin cele 14 acreditari detinute – o performanta unica in Europa Centrala si de Est, REGINA MARIA demonstreaza constant angajamentul sau pentru excelenta medicala si siguranta ingrijirii pacientilor.
Totodata, REGINA MARIA a inovat si segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansand in premiera in Romania conceptul de abonamente corporate, in urma cu peste 25 de ani. In plus, in ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit aproape 200 de milioane de euro in dezvoltarea sistemului medical din Romania, prin modernizarea sau deschiderea de noi locatii, achizitia de aparatura performanta si pregatirea echipelor medicale.
REGINA MARIA are o prezenta proprie in mai mult de jumatate din judetele tarii si acoperire nationala prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania ofera servicii complete de spitalizare si chirurgie, maternitate, policlinica, imagistica, laborator si stocare de celule stem, unui numar de peste 5 milioane de pacienti.


=========================================


Despre

Federatia Romana de Baschet (FRB) a fost fondata in anul 1931 si este membru fondator al Federatiei Internationale de Baschet (FIBA) din anul 1932. FRB este persoana juridica de drept privat si este continuatoarea de drept a Federatiei Romane de Baschet, care si-a desfasurat activitatea pana in noiembrie 2001. FRB este organizata si functioneaza ca unica structura sportiva de interes national in Romania, in baza Statutului propriu, elaborat in concordanta cu prevederile legislatiei din Romania si in conformitate cu Statutul si Regulamentele FIBA.
FRB este persoana juridica de drept privat, de utilitate publica, autonoma, neguvernamentala, apolitica, neadmitand nicio discriminare cu caracter religios, rasist, sex sau profesie, fara scop lucrativ, exercitand autoritatea in organizarea, indrumarea, dezvoltarea si controlul activitatii de baschet pe teritoriul Romaniei si in reprezentare internationala.
FRB organizeaza competitiile nationale de baschet si baschet 3x3 pe teritoriul tarii, de la babybaschet si pana la seniori, decernand anual titlurile de campion national la toate categoriile de varsta.

Parteneri