Foto

Romania primeste replica Bulgariei in FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers


Reprezentativa masculina a Romaniei se va confrunta in ultramoderana polivalenta Pitesti Arena cu selectionata similara a Bulgariei, joi, cu inceperea de la ora 19:00, partida contand pentru ultima fereastra din cadrul fazei secunde a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers. Suporterii baschetului si numai, care doresc sa fie alaturi de Vulturi si sa-i incurajeze in disputa continentala pot achitiona bilete din mediul online, de pe platforma biletel.ro, sau fizic, de la casa de bilete a arenei argesene. Meciul cu Bulgaria va fi transmis in direct de DIGI SPORT si PRIMA SPORT, precum si de canalul oficial de youtube al FIBA.

Pitesti Arena va gazdui, joi, cu inceperea de la ora 19:00, partida dintre selectionatele masculine ale Romaniei si Bulgariei, contand pentru ultima fereastra din cadrul fazei de precalificare la FIBA Eurobasket 2023 Qualifiers, aceasta fiind prima partida oficiala gazduita de impresionanta si moderna arena argeseana care a fost inaugurata recent si care are o capacitate de aproximativ 5.000 de locuri.

Pentru aceasta fereastra, selectionerul Dragan Petricevic a avut mai multe batai de cap cu o serie de probleme medicale ale unor jucatori, dar a reusit sa treaca peste acestea si astfel va avea la dispozitie pentru intalnirea cu Bulgaria urmatorii 12 sportivi:
Lucas Tohatan - CSO Voluntari
Tudor Gheorghe - CSM CSU Oradea
Nandor Kuti - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Tudor Fometescu - FC Arges Pitesti
Mihai Maciuca - FC Arges Pitesti
Bogdan Nicolescu - CSM CSU Oradea
Rolland Torok - CSO Voluntari
Emanuel Cate - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Alexandru Olah - Rapid Bucuresti
Rares Uta - BC CSU Sibiu
Stefan Grasu - Dinamo Bucuresti
Kristopher Richard - CSM CSU Oradea
* in cantonamentul Vulturilor mai este prezent si Patrick Richard (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca).

Ca si la meciurile precedente, staff-ul Romaniei este format din antrenorul principal Dragan Petricevic si secunzii Dan Ioan si Marius Bulancea, sprijiniti de Laura Munteanu (doctor), Rudi Ivanoiu (kinetoterapeut) si Mihai Caprarescu (pregatire fizica), in vreme ce Ioan Constantin si Marius Toma coordoneaza activitatea din partea FRB.

Suporterii baschetului si numai sunt asteptati in tribunele Pitesti Arena sa-i sustina pe tricolori, biletele de intrare la meciuri putand fi achizitionate de pe platforma biletel.ro sau fizic, de la casa de bilete amplasata pe strada Basarabia, nr. 35. Preturile biletelor sunt – 20 lei (peluze), 30 lei (tribune) si 100 lei (VIP + acces auto). Totodata organizatorii anunta ca au gratuitate la meci toti copiii sub 6 ani.

In urma parteneriatului cu RCS&RDS, meciul cu Bulgaria va fi transmis in direct pe DIGI SPORT si PRIMA SPORT, cu incepere de la ora 19:00.

Reamintim ca Romania mai are de disputat inca un meci in cadrul acestei campanii continentale, Vulturii urmand sa primeasca replica selectionatei Cipru in data de 26.02.2023, de la ora 16:30, tot in Pitesti Arena.

Parteneri