Foto

Sala Sporturilor Kati Szabo gazduieste meciurile Turneului Final CN U17, feminin, sezonul 2022-2023

Turneul Final al Campionatului National U17, feminin, se va desfasura in perioada 24-28.05.2023, la Sf. Gheorghe, avand la start cele mai in forma echipe de junioare din actualul sezon. Competitia finala este gazduita de Sala Sporturilor Kati Szabo din Sf. Gheorghe, toate partidele urmand sa fie transmise in direct pe canalul oficial de youtube al organizatorilor, Sepsi Sic.


Sala Sporturilor Kati Szabo din Sf. Gheorghe va gazdui, incepand de miercuri, 24 mai 2023, intrecerile din cadrul Turneului Final al Campionatului National U17, feminin, sezonul 2022-2023. In urma rezultatelor inregistrate in actualul sezon, la startul competitiei finale se vor alinia cele mai valoroase opt echipe, acestea fiind distribuite in doua grupe preliminare, dupa cum urmeaza:

Grupa I – ACS Dan Dacian Bucuresti, Olimpia Bucuresti, Sportul Studentesc Bucuresti, CSS 4 Bucuresti
Grupa II – CSM Ploiesti, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, NBS Cluj-Napoca, ABC Leii Bucuresti

Conform prevederilor competitionale, in faza grupelor se joaca dupa sistemul fiecare cu fiecare, primele doua clasate din grupe urmand sa acceada in semifinale iar celelalte sa joace pentru locurile 5-8. Finalele sunt programate sa se dispute duminica, 28 mai 2023.

Statistici, rezultate si clasamente pe pagina oficiala - AICI

Meciurile din cadrul turneului final vor fi transmise in direct pe canalul YouTube al Sepsi Sic Sf. Gheorghe.

Marti seara, 23 mai 2023, este programata sedinta tehnica.

Parteneri