Foto

Sase locuri pentru baschet la admiterea in Liceul Teoretic Traian din Bucuresti

Conducerea Liceului Teoretic ”Traian” din Bucuresti, prin directorul prof. Penciu Robertino, anunta ca are o indelungata traditie in scolarizarea elevilor sportivi si ca dispune in fiecare an de un plan de scolarizare cu o clasa de invatamant vocational sportiv-mozaic (24 locuri). Liceul Teoretic ”Traian” se afla in zona Tei-Floreasca, foarte aproape de Complexul Sportiv Dinamo, si este complet reabilitat, dispunand de o baza materiala deosebita (doua sali de sport, doua terenuri de tenis, teren de sport si sali de clasa), precum si de resursa umana calificata si experimentata in gestionarea situatiei elevilor sportivi.

In acest sens, pentru admiterea in invatamantul liceal 2022, conducerea Liceului Traian a propus 24 de locuri la urmatoarele discipline sportive: handbal, fete si baieti (14 locuri), baschet, fete si baieti (6 locuri), tenis de camp, fete si baieti (4 locuri).

Inscrierea si sustinerea probelor de aptitudini se vor realiza in luna mai (16-17 inscrierea si 18-19 sustinerea probelor de aptitudini), conform calendarului Admiterii in invatamantul liceal 2022, aprobat prin OME nr. 5150/2021.

Date de contact – Liceul Teoretic ”Traian” – strada Luigi Galvani, nr. 20, sector 2, Bucuresti. Tel. 021.210.65.98 sau 021.210.42.45. Mail – cttraian.bucuresti@yahoo.com

Parteneri