Foto

Seminarul “Comunicare eficienta cu presa”, ultimul eveniment din cadrul proiectului "Performanta si Succes"


Seminarul “Comunicare eficientă cu presa” va avea loc la Muzeul Sportului (aflat în clădirea Comitetului Olimpic și Sportiv Român), miercuri, 4 noiembrie, cu începere de la ora 18:00.   Acest seminar își propune să le prezinte sportivilor anumite reguli și tehnici de comunicare cu mass-media. Participanții vor fi ajutați să înțeleagă cum să transmită mesajul dorit, cum să se comporte în fața camerelor de filmat, cum să-și gestioneze emoțiile și cum să folosească în folosul lor canalele de social-media.

Ținând cont de situația epidemiologică actuală, seminarul va fi transmis doar online, pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului.

Evenimentul va fi deschis de la distanță, printr-un mesaj video, de către Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe și va fi moderat de Roxana Ciuhulescu. Printre vorbitori regăsim nume precum marele ziarist sportiv Traian Ovidiu Ioanițoaia, jurnalistul Andru Nenciu de la DigiSport, fotbalistul Marius Constantin Niculae, dar și campioana olimpică cu echipa și vicecampioană olimpică la individual,  spadasina Ana Maria Brânză (Popescu).


Sportivii care doresc să participe la seminarul de pe 4 noiembrie sunt invitați să îl urmărească online, pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului și Sportului, și să adreseze întrebări în secțiunea de comentarii.

Gândit ca o serie de workshopuri/seminarii, proiectul Performanță și Succes și-a propus să vină în sprijinul sportivilor, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cariera, de a-și gestiona mai bine emoțiile și momentele dificile din viață profesională, dar și cariera sportivă și brandul personal. Temele generale au atins aspecte esențiale și actuale ale sportului de performanță, într-o eră a vizualului, oferindu-le participanților instrumentele necesare pentru a comunica și a-și pune în valoare brandul personal.


Seminariile au fost susținute de specialiști reputați în domeniile abordate în cadrul fiecărui modul: foști sportivi de performanță, speakeri motivaționali, psihologi, nutriționiști și diabetologi, specialiști în social media și comunicare, jurnaliști, oameni de televiziune.

Parteneri