Foto

Steaua Bucuresti a cucerit laurii Campionatului National U17, editia 2021-2022

Sala Mihai Viteazul din Capitala a gazduit, in week-end-ul recent incheiat, meciurile Turneului Final al Campionatului National U17, sezonul 2021-2022, echipa CSA Steaua Bucuresti reusind sa cucereasca trofeul si medaliile atribuite campioanei nationale. Andrei Calintaru de la ABC Athletic Constanta a fost desemnat MVP.

Cele mai in forma patru echipe masculine U17 din actualul sezon si-au disputat in week-end-ul recent incheiat suprematia din Campionatul National dedicat acestei categorii de varsta, la startul intrecerilor finale din Sala Mihai Viteazul din Capitala fiind prezente CSA Steaua Bucuresti, ABC Leii Bucuresti, CN Aurel Vlaicu Bucuresti si ABC Athletic Constanta. Dupa un parcurs fara greseala pe durata intregului sezon, echipa CSA Steaua Bucuresti a intrat in posesia trofeului, medaliilor si tricourilor atribuite campioanei nationale, baschetbalistii pregatiti de antrenorul Catalin Voiculescu dispunand pe rand de ABC Athletic Constanta, in semifinale, cu scorul de 82-69, si de ABC Leii Bucuresti, in finala, cu scorul de 71-68. In finala mica, ABC Athletic Constanta a trecut de CN Aurel Vlaicu Bucuresti, cu scorul de 78-72, si a intrat in posesia medaliilor de bronz.

Dar iata si clasamentul Turneului Final al CN U17, masculin, sezonul 2021-2022:
1. CSA Steaua Bucuresti (antrenor Catalin Voiculescu)
2. ABC Leii Bucuresti (antrenor Bogdan Amariucai)
3. ABC Athletic Constanta (antrenor Bogdan Ivanovici)
4. CN Aurel Vlaicu Bucuresti (antrenor Cristian Teodorescu)

La festivitatea de premiere de la final au fost acordate si urmatoarele premii speciale:

MVP – Andrei CALINTARU (ABC Athletic Constanta)
Best Five - Mihai CALINTARU (ABC Athletic Constanta), Serban PUSCASU (ABC Leii Bucuresti), Vladimir SPARLAC, Alexandru BALTARU si David BANICA (toti de la CSA Steaua Bucuresti)
Cosgeter – Andrei CALINTARU (ABC Athletic Constanta) – 44 puncte / 2 meciuri
Cel mai bun recuperator – Serban Paul PUSCASU (ABC Leii Bucuresti) – 22 recuperari / 2 meciuri
Cel mai bun pasator – Andrei CALINTARU si Mihai CALINTARU (ambii de la ABC Athletic Constanta) – cate 11 pase decisive / 2 meciuri
Cel mai de perspectiva sportiv – Andrei BRISCAN (ABC Leii Bucuresti)

Parteneri