Foto

Turneele Finale ale Campionatelor Nationale U14, sezonul 2022-2023, sunt gata de start!

Incepand de miercuri si pana duminica, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti si Sala Sporturilor din Alexandria vor gazdui meciurile din cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale dedicate categoriei „Under 14”, masculin si feminin, sezonul 2022-2023. Accesul publicului in ambele arene este liber iar fanii care nu pot fi prezenti in tribune vor putea urmari intrecerea feminina de la Alexandria pe canalul oficial de youtube FRB TV, in vreme ce partidele din competitia masculina vor fi transmise pe canalul oficial de youtube al CSM Ploiesti.


Cele mai valoroase echipe din actualul sezon al Campionatelor Nationale U14, masculin si feminin, vor intra de maine in febra meciurilor programate in cadrul Turneelor Finale si isi vor continua cursa spre podiumurile nationale pana duminica.  

In intrecerea masculina, care se va desfasura in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, se vor alinia la start opt echipe, care sunt impartite in doua grupe, astfel:
Grupa 1A – ACS U-BT Cluj-Napoca, ACS Dan Dacian Bucuresti, CSM CSU Oradea si ACS Alpha Sport Team Sibiu
Grupa 2A – ACS Stomart Praxis Iasi, ABC Leii Bucuresti, CSU Stiinta Bucuresti si CSM Petrolul Ploiesti
Conform organizatorilor, meciurile din faza grupelor vor incepe in fiecare zi, de miercuri si pana vineri, de la ora 11:30, in vreme ce semifinalele sunt programate pentru sambata iar meciurile de clasament si finalele vor avea loc duminica. Accesul publicului in tribune este liber iar pentru cei care nu pot ajunge la confruntarile de la Ploiesti, acestia pot urmari live evolutiile echipelor pe canalul oficial de youtube al CSM Ploiesti.


In aceeasi perioada, dar in Sala Sporturilor din Alexandria, cele mai bune grupari din competitia feminina se vor alinia de maine la startul Turneului Final, cele opt echipe fiind distribuite in doua grupa, astfel:
Grupa 1A – CSS Alexandria, ACS Rookies Oradea, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe si ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca
Grupa 2A – Olimpia Bucuresti, CSS Sibiu, ACS Dan Dacian Bucuresti si CSM Tg. Jiu
Conform organizatorilor, meciurile din faza grupelor vor incepe in fiecare zi, de miercuri si pana vineri, de la ora 10:00, in vreme ce semifinalele sunt programate pentru sambata iar meciurile de clasament si finalele vor avea loc duminica. Accesul publicului in tribune este liber iar pentru cei care nu pot ajunge la confruntarile de la Alexandria, acestia pot urmari live evolutiile echipelor pe canalul oficial de youtube FRB TV.

Programul meciurilor, rezultatele si clasamentele din TF CNU14 masculin - AICI
Programul meciurilor, rezultatele si clasamentele din TF CNU14 feminin – AICI

Totodata, in perioada 3-5 martie, se vor desfasura si Turneele Finale, Grupa valorica B (locurile 9-16), intrecerile contand pentru CN U14 masculin urmand sa se desfasoare in Sibiu, in vreme ce intrecerile din CN U14 feminin vor avea loc la Tg. Mures, programul fiind afisat pe pagina oficiala a FRB dedicata campionatelor din categoria “under 14”.

Parteneri