Foto

Turneul de Promovare in LNBM va avea la Tg. Mures, in perioada 3-5 iunie 2022

Sala Sporturilor din Tg. Mures va gazdui, in perioada 3-5 iunie, meciurile din cadrul Turneului de Promovare in LNBM, la startul intrecerilor urmand sa fie prezente cele mai valoroase echipe din Liga 1: CSM Tg. Mures, CSU Stiinta Bucuresti, ABC Laguna Bucuresti si BC CSU 2 Sibiu. Toate meciurile pot fi urmarite pe canalul oficial de youtube FRB TV.

La capatul unui sezon regular in care 12 echipe s-au confruntat in cadrul Ligii 1 pentru calificarea la Turneul de Promovare in LNBM, primele patru clasate au obtinut vizele pentru a continua lupta de accedere in primul esalon baschetbalistic. Astfel, conform rezultatelor inregistrate in cele 22 de runde din sezonul regular, CSM Tg. Mures, CSU Stiinta Bucuresti, ABC Laguna Bucuresti si BC CSU 2 Sibiu, si-au castigat dreptul de a participa la turneul final, urmand sa participe la meciurile care vor fi gazduite de Sala Sporturilor din Tg. Mures, in perioada 3-5 iunie 2022.

Informatii despre achizitionarea biletelor pentru aceste meciuri se gasesc pe site-ul organizatorului local – AICI

Totodata, suporterii baschetului romanesc care doresc sa urmareasca meciurile din Turneul de Promovare in LNBM si nu pot fi in tribune la Tg. Mures, au ocazia sa vada in direct partidele transmise in regim streaming pe canalul oficial de youtube FRB TV.

Iata si programul meciurilor, cu precizarea ca, in conformitate cu Regulamentul Specific, BC CSU Sibiu 2 nu va avea drept de promovare fiind echipa satelit a echipei care se afla in LNBM:
Vineri, 3 iunie 2022
CSU Stiinta Bucuresti – ABC Laguna Bucuresti (ora 17:00)
CSM Tg. Mures – BC CSU Sibiu 2 (ora 19:30)
Sambata, 4 iunie 2022
BC CSU Sibiu 2 – CSU Stiinta Bucuresti (ora 17:00)
ABC Laguna Bucuresti – CSM Tg. Mures (ora 19:30)
Duminica, 5 iunie 2022
ABC Laguna Bucuresti – BC CSU Sibiu 2 (ora 17:00)
CSM Tg. Mures – CSU Stiinta Bucuresti (ora 19:30)

Rezultate, statistici si clasamentul pe pagina oficiala a FRB dedicata Ligii 1  - AICI

Parteneri