Foto

Turneul Final din Cupa Federatiei este transmis pe FRB TV

Sala CSS Ioan Valerian din Targoviste va gazdui, in perioada 7-8 iunie, meciurile din cadrul Turneului Final a primei editii a Cupei Federatiei, feminin, sezonul 2022-2023, la start fiind prezente cele mai in forma patru echipe din prima faza. In semifinale, CSM CSU Constanta va primi replica CSM Alexandria, in vreme ce CSM Targoviste se va confrunta cu CSTB Olimpia CSU Brasov, toate partidele urmand sa fie transmise in direct pe FRB TV.

Noua competitie nationala de senioare denumita Cupa Federatiei este o competitie Elite dedicata exclusiv sportivilor romani si are ca obiectiv principal imbunatatirea performantei sportive pentru reprezentarea Romaniei in competitiile internationale. Conform regulilor, Cupa Federatiei este destinata exclusiv sportivelor cu cetatenie romana si este intrecerea care incheie sezonul competional feminin la nivel de seniori.
Dupa disputarea meciurilor din faza grupelor principale, cele mai in forma patru echipe s-au calificat la Turneul Final si urmeaza sa evolueze, in perioada 7-8 iunie, in Sala CSS Ioan Valerian din Targoviste. Astfel, miercuri, in semifinale, CSM CSU Constanta va evolua cu incepere de la ora 17 impotriva CSM Alexandria, in vreme ce CSM Targoviste va primi replica CSTB Olimpia CSU Brasov de la ora 19.
Finalele sunt programate sa se dispute joi, cu incepere de la ora 17.
Toate partidele vor fi transmise in direct pe canalul oficial de youtube FRB TV.

Rezultate, statistici si clasamente - AICI

Parteneri