Foto

Virna si Uta, convocati pentru meciurile cu Spania si Israel

Din cauza accidentarilor grave suferite de Bogdan Nicolescu si Marcu Badiu, selectionerul Tudor Costescu a anuntat ca apeleaza la alti doi sportivi, Radu Virna si Rares Uta, pentru pregatirile primelor doua meciuri oficiale din FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers: Romania - Spania (20 februarie) si Israel - Romania (24 februarie).

In aceste conditii, mai jos va prezentam noua componenta a lotului tricolor de 16 sportivi care vor intra in pregatire la Cluj-Napoca incepand din 11 februarie 2020:

Emanuel Cate (UCAM Murcia - Spania)
Alexandru Olah (Leche Rio Breogan – Spania)
Bogdan Tibirna (SCM U Craiova)
Bogdan Popa (SCM Timisoara)
Iulian Orbeanu (CSO Voluntari)
Dragos Diculescu (SCM U Craiova)
Radu Paliciuc (BC CSU Sibiu)
Mihai Maciuca (BCM U FC Arges Pitesti)
Mirel Dragoste (SCM Timisoara)
Tudor Gheorghe (BCM U FC Arges Pitesti)
Tudor Fometescu (CSM CSU Oradea)
Lucas Tohatan (BC CSU Sibiu)
Radu Virna (CSA Steaua Bucuresti)
Rares Uta (U-Banca Transilvania Cluj-Napoca)
Kristopher Richard (CSM CSU Oradea)
Giordan Watson (CSM CSU Oradea)

Totodata, va prezentam si componenta staff-ului tehnic al nationalei Romaniei:
Tudor Costescu – antrenor principal
Nenad Markovic – antrenor secund
Liviu Dumitru – antrenor pregatire fizica
Adrian Resteman – kinetoterapeut
Csaba Mott – masseur
Marius Toma – team manager
Constantin Ioan – antrenor coordonator FRB
Claudiu Fometescu – antrenor federal

Reamintim faptul ca biletele pentru meciul inaugural cu Spania, din Polivalenta BTArena, au fost puse deja in vanzare din luna decembrie 2019, acestea fiind disponibile dupa cum v-am mai anuntat pe platforma bilete.ro – AICI. Biletele pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: Inelul 1: 25 lei; Inelul 2: 15 lei; Peluze: 10 lei.


Acreditari mass-media pentru meciul Romania - Spania

Totodata, informam reprezentantii mass-media care doresc sa obtina acreditari pentru meciul Romania – Spania din data de 20 februarie 2020 ca trebuie sa parcurga pasii solicitati de FIBA. Astfel, reprezentantii mass-media trebuie sa acceseze FIBA Media Portal si sa completeze formularul (n.n. – daca nu aveti deja un cont personalizat, atunci va trebui sa-l creati pe acelasi portal).


Toate informatiile referitoare la acreditari mass-media se gasesc AICI.

Va rugam pe aceasta cale sa completati toate datele solicitate de FIBA si sa nu lasati campuri goale. Totodata, solicitantul trebuie sa incarce in timp ce completeaza solicitarea de acreditare si o versiune electronica a unei fotografii de tip portret (headshot). Aplicatiile care nu includ o fotografie corecta nu pot fi luate in considerare. Pentru a putea fi luate in considerare solicitarile pentru acreditare, solicitantul trebuie sa reprezinte o institutie mass-media care produce si publica in mod constant un continut original de stiri.

Data limita anuntata de FIBA pentru inregistrarea solicitarilor de acreditare mass-media este 17.02.2020.

Acreditarile mass-media se vor elibera in ziua meciului cu Spania la Polivalenta BTArena, la centrul de acreditari (pe holul de la intrarea mass-media) 

Parteneri