Foto

Vulturii intalnesc Slovacia la Pitesti Arena in cadrul FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers

Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei va primi, sambata seara, replica selectionatei similare a Slovaciei, in Pitesti Arena, cu incepere de la ora 18:30, intr-un meci contand pentru etapa a doua din Grupa I a ultimei faze a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qulifiers. Dupa ce s-au impus in Albania, cu scorul de 87-83, Vulturii pregatiti de antrenorul Michael Gorke mizeaza pe o noua victorie pentru a-si mari sansele de calificare in urmatoarea faza continentala. Partida din Pitesti Arena este transmisa in direct de DIGI SPORT si PRIMA SPORT iar fanii baschetului care doresc sa fie alaturi de nationala Romaniei pot achizitiona bilete de la casa arenei sau de pe platforma biletesmart.ro.

Avand un moral foarte bun dupa succesul obtinut la Durras in fata selectionatei similare a Albaniei, componentii nationalei masculine a Romaniei au revenit in tara si se pregatesc intens in Pitesti Arena pentru urmatorul adversar din Grupa I, reprezentativa Slovaciei. Sub comanda antrenorului Michael Gorke, Vulturii au efectuat deja cateva antrenamente in moderna arena pitesteana si asteapta increzatori partida de sambata cu Slovacia, intalnirea din cadrul celei de-a doua runde din Grupa I a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qulifiers urmand sa se desfasoare cu incepere de la ora 18:30. Pentru meciul de sambata efectivul nationalei ramane neschimbat fata de partida cu Albania, staff-ul medical incercand sa depaseasca toate problemele din randul lotului tricolor:

Mirel DRAGOSTE
Alexandru OLAH
Mihai MACIUCA
Amedeo CASALE
Dragos DICULESCU
Nandor KUTI
Kristopher Jameil RICHARD
Cristian COTOARA
Rolland TOROK
Bogdan POPA
Tudor GHEORGHE
Bogdan TIBIRNA

Reamintim ca staff-ul tehnic este condus de antrenorul principal Michael Gorke, tehnician recomandat de mentorul tehnic FRB Pini Gershon, si este sprijinit de Vlad Pora (antrenor secund), Georgian Paun (antrenor cu pregatirea fizica), Iulian Samoila (kinetoterapeut) si Zoltan Safar (team-manager din partea FRB).

Suporterii baschetului si nu numai care doresc sa fie alaturi de Vulturi in noua campanie continentala isi pot achizitiona bilete direct de la Pitesti Arena, dar si din mediul online de pe platforma biletesmart.ro, pretul biletelor pornind de la 10 lei si ajungand pina la 100 de lei la VIP.

Dar iata si programul meciurilor din Grupa I, cu mentiunea ca invingatoarea din aceasta serie va accede pe tabloul principal al celor 32 de participante in grupele FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers:

Romania – Slovacia (22 iulie, ora 18:30)
Romania – Albania (29 iulie, ora 18:30)
Slovacia – Romania (02 august, 19:00)

Cele doua meciuri de pe teren propriu, programate pentru 22 si 29 iulie, vor fi gazduite de Pitesti Arena si sunt programate sa inceapa de la ora 18:30, atat confruntarea cu Slovacia, cat si cea cu Albania, urmand sa fie transmise in direct de DIGI SPORT si PRIMA SPORT.

Mentionam ca reprezentantii mass-media isi pot ridica acreditarile de presa in ziua meciului Romania-Slovacia, din incinta Pitesti Arena, incepand cu ora 16:00 (persoane de contact - Tiberiu Rist si Lucian Calinescu).

Parteneri