Foto

Vulturii isi verifica fortele in Grecia inaintea FIBA U16 European Championship, Division B, de la Sofia

Reprezentativa masculina de cadeti a Romaniei a plecat spre Salonic pentru a sustine, vineri seara si sambata seara, in Aris Arena, doua meciuri de verificare in companiei selectionatei similare a Greciei, ultimele inaintea plecari la FIBA U16 European Championship, Division B, de la Sofia. Vulturii pregatiti de antrenorul Manolis Papamakarios vor juca ambele partide cu incepere de la ora 19:00 iar in data de 8 august vor pleca spre Sofia pentru a se acomoda cu arenele care vor gazdui intrecerile din esalonul secund continental.

Dupa o lunga perioada de pregatire, in care au mixat antrenamentele pentru pregatire fizica si pe cele de tehnico-tactice cu mai multe partide de verificare a potentialului tricolor, reprezentativa masculina de cadeti a Romaniei a plecat spre Salonic. Conform programului stabilit de antrenorul Manolis Papamakarios, tinerii Vulturi vor juca doua meciuri amicale in compania selectionatei similare a Greciei, vineri si sambata, de la ora 19, in celebra Aris Arena, fiind ultimele ocazii pentru verificarea potentialului tricolor inaintea competitiei continentale. Pentru actiunea din Grecia, staff-ul tehnic coordonat de fostul mare jucator grec a stabilit un lot format din urmatorii 12 sportivi: Dragos PARAU, Akos SZENTKUTI, David ORBULESCU, Luca ILES, Serban JELES, Serban HORGA, Malvin DUBUC, Cosmin BUBOIU, DEnis BADALAU, Rares TRANDAFIR, Mihnea ILIE si George ANGELIAN. Staff-ul tehnic al nationalei masculine U16 este format din Manolis Papamakarios (antrenor principal), Athanasios Molvidas si Paula Nica (secunzi), David Karsai (scouter), Richardos Kamposos (fizioterapeut), Emilia Anghel (preparator fizic) si secretarul general-adjunct FRB, Liviu Puicu, in calitate de team-manager.
Din data de 8 august, nationala noastra va pleca spre Sofia pentru o scurta acomodare cu arenele care vor gazdui meciurile turneului final continental iar din data de 11 august vor intra in febra competitiei si vor evolua in cadrul Grupei D de la FIBA U16 European Championship, Division B, jucand in prima faza impotriva selectionatelor similare ale Germaniei, Ucrainei, Finlandei, Irlandei si Slovaciei.

Parteneri