Foto

Vulturii primesc din nou replica Albaniei, sambata, in Pitesti Arena, in cadrul FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers

Reprezentativa masculina de baschet a Romaniei va primi, sambata seara, replica selectionatei similare a Albaniei, in Pitesti Arena, cu incepere de la ora 18:30, intr-un meci contand pentru etapa a patra din Grupa I a ultimei faze a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qulifiers. Dupa ce s-au impus in Albania, cu scorul de 87-83, si au cedat pe teren propriu in fata Slovaciei, cu scorul de 65-69, Vulturii pregatiti de antrenorul Michael Gorke mizeaza pe o noua victorie pentru a-si mentine sansele de calificare in urmatoarea faza continentala. Partida din Pitesti Arena este transmisa in direct de DIGI SPORT si PRIMA SPORT iar fanii baschetului care doresc sa fie alaturi de nationala Romaniei pot achizitiona bilete de la casa arenei sau de pe platforma biletesmart.ro.

Pitesti Arena va gazdui sambata, 29 iulie, cu incepere de la ora 18:30, confruntarea dintre reprezentativele masculine ale Romaniei si Albaniei, intalnirea care va conta pentru etapa a patra din Grupa I a ultimei faze a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qulifiers. Dupa ce au deschis actuala campanie continentala cu o victorie in Albania, scor 87-83, si au cedat la mare lupta pe teren propriu in fata Slovaciei,
scor 65-69, nationala noastra pregatita de antrenorul Michael Gorka a continuat pregatirile in Pitesti, in asteptarea meciului de sambata. Intre timp, in runda a treia, Slovacia a spulberat Albania, la Levice, cu scorul de 86-63, rezultat care-i obliga pe Vulturi sa nu mai faca pasi gresiti in aceasta fereastra europeana. Sub comanda antrenorului Gorka, tehnician recomandat de mentorul tehnic al FRB, legendarul Pini Gershon, Vulturii asteapta increzatori partida de sambata cu Albania, singura modificare din lotul tricolor fiind anunatata in cursul acestor zile, Andrei Calenic urmand sa imbrace tricoul cu tricolor in locul tanarului Cristian COTOARA. In aceste conditii, pentru meciul de sambata efectivul nationalei Romaniei va fi urmatorul, staff-ul medical incercand sa depaseasca toate problemele medicale:

Mirel DRAGOSTE
Alexandru OLAH
Mihai MACIUCA
Amedeo CASALE
Dragos DICULESCU
Nandor KUTI
Kristopher Jameil RICHARD
Andrei CALENIC
Rolland TOROK
Bogdan POPA
Tudor GHEORGHE
Bogdan TIBIRNA

Reamintim ca staff-ul tehnic este condus de antrenorul principal Michael Gorke, tehnician recomandat de mentorul tehnic FRB Pini Gershon, si este sprijinit de Vlad Pora (antrenor secund), Georgian Paun (antrenor cu pregatirea fizica), Iulian Samoila (kinetoterapeut) si Zoltan Safar (team-manager din partea FRB).

Suporterii baschetului si nu numai care doresc sa fie alaturi de Vulturi in confruntarea cu Albania isi pot achizitiona bilete direct de la Pitesti Arena, dar si din mediul online de pe platforma biletesmart.ro, pretul biletelor pornind de la 10 lei si ajungand pina la 100 de lei la VIP.

Iata si programul meciurilor Romaniei din Grupa I, cu mentiunea ca invingatoarea din aceasta serie va accede pe tabloul principal al celor 32 de participante in grupele FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers:

Romania – Albania (29 iulie, ora 18:30)
Slovacia – Romania (02 august, 19:00)

Meciul cu Albania, din 29 iulie, va inceape de la ora 18:30, urmand sa fie transmis in direct de DIGI SPORT si PRIMA SPORT.

Mentionam ca reprezentantii mass-media care doresc sa asiste la meciul Romania - Albania isi pot ridica acreditarile de presa in ziua meciului, in 29 iulie, chiar din incinta Pitesti Arena, incepand cu ora 16:00 (persoane de contact - Tiberiu Rist si Lucian Calinescu).

Parteneri