Foto

Week-end de foc pentru nationalele Romaniei in circuitele FIBA 3x3

Echipele nationale de baschet 3x3 ale Romaniei se vor lupta in acest week-end in diverse competitii derulate sub egida forului international, senioarele evoluand la turneul din Sukhbaatar (Mongolia), in perioada 5-6 august, in cadrul circuitului mondial FIBA 3x3 Women's Series, tricolorii U23 intrand pe terenurile special amenajate la ParkLake Shopping Center din Bucuresti in turneele din cadrul FIBA 3x3 Nations League, in perioada 5-7 august, iar echipele U17 sa atace de sambata calificarea la turneul final continental, jucand la Voiron, in perioada 6-7 august, in cadrul FIBA 3x3 U17 Europe Cup Qualifiers.


Nationala feminina de senioare a Romaniei va evolua la Sukhbaatar (Mongolia), in perioada5-6 august, in cadrul unui nou turneu din circuitul mondial FIBA 3x3 Women's Series, Acvilele fiind inregistrate pe platforma cu formula Ancuta Stoenescu, Alina Podar, Bianca Fota si Andreea Mititelu. Echipa Romaniei va juca in Grupa B, impotriva echipei profesioniste mongoleze Ulaanbaatar Amazons si a selectionatelor Mongoliei U23 si Poloniei, programul meciurilor de astazi sustinute de Acvile fiind urmatorul:
Ora 10:15 Ulaanbaatar Amazons  - Romania
Ora 11:30 Mongolia  - Romania
Ora 14:00 Romania  - Polonia
Toate meciurile sunt transmise in direct pe canalul de youtube FIBA 3x3.
Rezultate si clasamente in timp real pe site-ul competitiei  - AICI


In Bucuresti, terenul principal amenajat la ParkLake Shopping Center din Bucuresti va gazdui, in perioada 5-7 august, ultimele trei turnee din cadrul Conferintei Europa de Sud din FIBA 3x3 Nations League, nationalele U23 ale Romaniei fiind prezente la start alaturi de nationalele de tineret ale Greciei, Israel, Italiei si Turciei. Primul turneu se va desfasura vineri, 5 august, cu incepere de la ora 15:30, nationalele noastre urmand sa joace in prima faza dupa urmatorul program:
Ora 17:20 Romania  - Turcia (feminin, Grupa A)
Ora 17:45 Romania  - Grecia (masculin, Grupa B)
Ora 18:35 Romania  - Grecia (feminin, Grupa A)
In competitia masculina, Romania U23 este reprezentata de Alexandru Coconea, Andrei Oprean, Christian Chitu si Nicolae Ciuca, in vreme ce in intrecerea feminina Romania U23 va evolua in formula Anisia Croitoru, Anamaria Pop, Teodora Manea si Boglarka Biszak.
Rezultate si clasamente in timp real:
Turneul 1  - AICI
Turneul 2  - AICI
Turneul 3  - AICI
Cel de-al doilea turneu din Bucuresti se disputa, sambata, cu incepere de la ora 15:30, iar duminica, va avea loc cel de-al treilea turneu (ultimul din circuit inaintea turneului final), cu incepere de la  aceeasi ora, 15:30. Toate meciurile sunt transmise in direct pe canalul de youtube FIBA 3x3.


In aceeasi perioada, dar la Voiron (Franta), vor intra pe scena continentala si nationalele U17 ale Romaniei, acestea urmand sa lupte pentru calificarea la turneul final continental FIBA 3x3 U17 Europe Cup. In cadrul turneului Qualifiers din Franta, nationala masculina va juca in cadrul Grupei  C impotriva Spaniei si Cehiei, in vreme ce nationala feminina va evolua in Grupa B impotriva Poloniei, Israel, Croatiei si Cehiei.
In cadrul turneului de calificare feminin, Romania U17 a fost inregistrata pe platforma FIBA cu formula Anisia Puscasu, Alexia Ilea, Greta Nemes si Ana Pop si va juca de maine dupa urmatorul program:
Ora 12:10 (6 august) Romania  - Cehia
Ora 16:05 (6 august) Polonia  - Romania
Ora 14:20 (7 august) Romania  - Israel
Ora 17:50 (7 august) Croatia  - Romania
In cadrul turneului de calificare masculin, Romania U17 va fi reprezentata de Andrei Briscan, Andrei Cristea, David Damian si Calin Nita  si vor evolua de maine dupa urmatorul program:
Ora 14:45 Romania  - Cehia
Ora 17:25 Romania  - Spania
Rezultate si clasamente in timp real pe site-ul competitiei  - AICI
Toate meciurile pot fi urmarite in direct pe canalul de youtube FIBA 3x3

Parteneri