Foto

Ziua copiilor sportivi la Arcul de Triumf

Ministerul Sportului celebreaza Ziua Internationala a Copilului printr-un eveniment multi-sportiv deschis publicului larg la Arcul de Triumf, in incinta impresionantei arene sportive din Capitala copiii urmand sa faca miscare in cadrul mai multor ateliere sportive: ciclism, kempo, baschet, fotbal, box, judo, fotbal-tenis, arc istoric, lupte, tenis, rugby, tenis de masa, arte martiale, scrima, tir cu arcul si teoball.

Asadar, in data de 1 iunie, intre orele 11:00 si 16:00, Stadionul Arcul de Triumf din Capitala va gazdui mai multe ateliere demonstrative, sustinute de federatiile nationale sportive, care ii vor ajuta pe toti copiii doritori de a petrece o zi de neuitat, cu multa miscare si voie buna, sa desluseasca si sa se imprieteneasca atat cu sportul pe care-l indragesc, cat si cu un stil de viata sanatos. In cadrul evenimentului toti participantii vor avea parte de premii consistente, dar si de multe alte surprize, urmand sa cunoasca si diversi ambasadori ai sportului romanesc. In cadrul evenimentului sunt organizate mai multe actiuni, printre care se numara si cele de la panourile de baschetul, micutii participanti avand la dispozitie un ”Pasaport” (vezi model in baza acestui articolul), care le permite, dupa ce participa activ la cel putin cinci ateliere sportive, sa plece fericiti acasa cu cate un premiu. Desfasurarea atelierelor sportive din incinta impunatoarei arene nu va fi intrerupta, derulandu-se in paralel, micutii participanti urmand sa primeasca pe ”Pasaport” mai multe vize de participare, demonstrandu-si, astfel, pasiunea pentru sport, iar aceasta va fi recompensata cu premii de incurajare din partea organizatorilor.

Regulament de participare - vezi AICI

Declaratie de participare - vezi AICI

Evenimentul este organizat de Ministerul Sportului si se va desfasura cu participarea a 16 federatii nationale sportive, printre care se numara si Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Asociatia Go4Fun Romania, care organizeaza Parada Micilor Biciclisti, cu Reciclad`OR si U.N.E.F.S.  
Evenimentul se va bucura si de prezenta a numerosi ambasadori ai sportului – sportivi cu performante de exceptie in disciplinele reprezentate prin ateliere in cadrul manifestarii sportive – care vor impartasi din secretele performantelor obtinute, pentru a incuraja astfel copiii sa practice sportul, iar la final vor face fotografii cu acestia si vor oferi autografe, dar si mici demonstratii de virtuozitate.

PROGRAM EVENIMENT
11:00 – Deschidere acces pentru public, debut ateliere sportive
11:30 – 12:00 – Deschidere oficiala si discurs al ministrului Sportului, Eduard Novak
12:45 -13:30 – Turul ciclist al stadionului impreuna cu ministrul Sportului, Eduard Novak
11:00 -16:00 – Activitati sub forma de ateliere, in zonele dedicate sporturilor (din ora in ora - 15 minute demonstratii, 30 de minute jocuri si activitati sportive, 15 minute pauza intre serii)
15:30 – Anunt privind apropierea orei de încheiere
16:00 – Final eveniment si inchiderea zonei

Parteneri