Foto

Arena FRB va gazdui in 8 octombrie un nou examen pentru obtinerea licentelor de antrenor A, B si C

In vederea sustinerii examenului de licentiere, programat pentru data de 8 octombrie 2021, Federatia Romana de Baschet informeaza, prin intermediul Colegiului Central al Antrenorilor si al Departamentului Tehnic, ca toti antrenorii doritori (care s-au inscris) trebuie sa se prezinte, la ora 09:00, la sediul FRB, cu echipament sportiv adecvat pentru activitatea practica.

Proba scrisa va incepe la ora 09:30, pentru obtinerea licentelor A, B, C, fiind urmata de proba practico-metodica pentru licentele B si C.

Accesul la examenul de licentiere va fi permis exclusiv persoanelor care intrunesc conditiile legale din punct de vedere epidemiologic. De altfel, in vederea respectarii distantarii, examenul scris se va desfasura in sala Arena FRB, cu respectarea tuturor normelor epidemiologice (distantare, masca etc). In acest sens, rugam toti candidatii la obtinerea licentei sa aiba asupra lor si o tabla de antrenor pe care sa poata completa testul scris.

Din motive epidemiologice, pentru proba practica, echipa demo va fi formata din antrenorii prezenti in sala, dupa modelul FECC practicat si de FIBA.

Parteneri