Foto

Cristina Ciocan: Suntem niste soldati cu foame de victorii!

Desemnata pentru a doua oara consecutiv "Jucatoarea anului" in cadrul Galei Baschetului Romanesc, eveniment derulat saptamana trecuta, Cristina Ciocan a acordat un interviu in exclusivitate  site-ului Federatiei Romane de Baschet. Componenata reprezentativei tricolore si a BC ICIM Univ. Goldis Arad ne-a vorbit despre planurile pe care le are in 2011, atat la Nationala, cat si la echipa sa de club.


Ai fost numita  a doua oara consecutiv “Jucatoarea anului”.
Am fost foarte onorata sa primesc acest premiu! Nu orice jucator il obtine, dar am mai spus  si anul trecut,  tinand cont ca este un sport de echipa este cam greu sa desemnezi un singur jucator.  M-am simtit foarte bine si a fost un cadou foarte frumos de Sarbatori.

Alaturi de tine, pe scena din Sala Ronda a mai urcat si mama ta, Viorica Gamalet. A fost un moment deosebit...

Da, a fost un moment emotionant! Am fost foarte mandra sa urcam amandoua pe scena.  A fost un moment unic!

Are Cristina Ciocan emotii?
Normal! Emotiile apar intotdeauna. Si inaintea unui meci si la prima intalnire si la primul  sarut. Oriunde apar emotiile...

Pe plan profesional a fost o jumatate de sezon foarte buna pentru tine si pentru echipa la care  activezi. ICIM Arad a spulberat tot in Liga Europei Centrale.  Ce urmeaza?

Avem o echipa foarte buna, suntem un colectiv foarte unit. Antrenorul Stacey Nolan stie sa realizeze aceasta atmosfera si este un pedagog si un psiholog foarte bun. De el depinde foarte mult rezultatul pe care il avem. Legat de Liga Europei Centrale, sunt sigura ca vom castiga trofeul. Am mare incredere in echipa mea si in antrenor. Suntem niste soldati cu foame de victorii!

Planuri pentru 2011?
Imi doresc Cupa Romaniei, Campionatul National si Cupa Ligii Europei Centrale. Tot ce putem castiga...

In vara, urmeaza barajul din Italia pentru calificarea la Euro 2011.

Da, va fi foarte greu, dar trebuie sa tinem cont ca vom avea un antrenor foarte bun, asa ca avem sperante ca vom merge la Euro 2011!

Revelionul unde il petreci?

Acum sunt la socrii, la Resita. Imediat dupa Craciun am venit aici si voi ramane pana la inceputul lunii ianuarie.
 
Un mesaj pentru pentru fani?
Sa iubeasca baschetul!


Cristina Ciocan despre Gala Baschetului Romanesc 2010: “Gala Baschetului a fost superb organizata! Mi-a placut foarte mult si am avut mari emotii  cand au fost premiate fetele de la U18. Arnajamentul, organizarea, totul a fost de vis!”

Cristina Ciocan despre Stacey Nolan: “Cand credeam ca stiu totul despre baschet, l-am intalnit pe Stacey Nolan si mi-a schimbat total mentalitatea! M-a trezit la realitate si am inteles ca mai am foarte multe de invatat!”

Cristina Ciocan despre un eventual top al antrenorilor: “Daca fac un top al antrenorilor pe primul loc este mama. Ea mi-a pus mingea in mana si m-a invatat ABC-ul. Apoi pe locul doi este clar Stacey Nolan!”

Parteneri