Foto

Interviu cu Dan Fleseriu, antrenorul nationalei feminine Under 18


Cu doar cateva ore inaintea debutului nationalei feminine U-18 la Campionatul European Global Vision Divizia B de la Timisoara, Dan Fleseriu, antrenor principal al formatiei noastre a acordat un interviu in exclusivitate site-ului Federatiei Romane de Baschet.


Cu ce sanse plecam in primul meci impotriva Elvetiei?
Sansele cu care plecam sunt egale cu ale celorlalte echipe, chiar daca jucam pe teren propriu. Singurul plus pe care l-am putea avea ar fi din partea spectatorilor. Daca vor veni la sala si ne vor sustine de la inceput.Eu imi doresc foarte mult acest lucru!

Va ganditi la o victorie la scor?
Este primul meci si nu cred ca va fi o victorie la scor. Ne dorim sa castigam fiecare partida si sa ajungem in finala.

Ce obiectiv aveti la acest Campionat European?
Castigarea finalei. Despre acest lucru am vorbit in permanenta cu jucatoarele, iar ele stiu foarte bine ca trebuie savcastige toate meciurile.

Cum vi se pare grupa Romaniei?
Este o grupa echilibrata, dar nu mai grea sau mai usoara decat alte grupe. Sunt doua echipe foarte bune. Si ma refer aici la Grecia si la Portugalia, dar nici Elvetia sau Luxemburg nu sunt echipe de neglijat.

Cum este atmosfera in echipa inaintea meciului cu Elvetia de astazi?
Echipa este bine pregatita si cu incredere absoluta in fortele proprii. Atmosfera pe toata durata pregatirii a fost foarte buna si mizam pe acest lucru in atingerea obiectivului nostru.


Care este punctul forte al echipei noastre?
As spunge omogenitatea lotului si pe forta pe care o degaja cand sunt impreuna. Este un avantaj faptul ca relatiile interumane dintre jucatoare sunt foarte bune, prietenia dintre ele este foarte mare si in plus multe dintre sportive provin de la doua echipe: Olimpia Bucuresti si Sportul Studentesc.
 
Carte de vizita:

Nume: Dan Fleseriu
Data nasterii: 29.11.1974
In trecut a evoluat ca jucator la nivel de juniori pe post de extrema sau conducator de joc. A debutat ca tehnician acum 14 ani si in prezent este antrenor principal la CSM Satu-Mare si antrenor principal al nationalei U-18 feminin.


 

Parteneri