Brandie Hoskins si Goran Martinic, jucatorii etapei a XII a

Dupa un sezon in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", in editia de campionat 2011-2012 traditia va continua. Forul de specialitate din Romania va desemna dupa fiecare runda cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Reamintim ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).
 
@ Jucatorul etapei a XII-a este Goran Martinic
 
Conducatorul de joc muntenegrean Goran Martinic este declarat “Jucatorul etapei a XII-a” dupa evolutia deosebita pe care a avut-o in meciul castigat in fieful echipei oltene SCM Craiova. Prezent pe teren 37 de minute, Goran Martinic a reusit sa stabileasca o statistica imprsionanta, in care a bifat 35 de puncte, 6 recuperari, 8 pase decisive, 3 interceptii si o eficienta de 42 de unitati (randament 1,13) si a tras echipa dupa el in victoria obtinuta cu scorul 86-80.
Statistica detaliata a muntenegreanului cuprinde: 8-13 la aruncarile de 2 puncte - 62%; 3-5 la aruncarile de 3 puncte - 50%; 10-11 la aruncari libere - 91%; 6 recuperari, 8 pase decisive si 3 interceptii.
 
* Jucatoarea etapei a XII-a din Divizia A, sezonul 2011/2012, este Brandie Hoskins

Jucatoarea echipei SCM Craiova, americanca Brandie Hoskins, este desemnata pentru a treia oara in acest sezon ca “Jucatoarea etapei”, dupa evolutia deosebita din meciul castigat de “oltence” in fief-ul Rapid, cu 83-62. Hoskins a contabilizat o eficienta de 33 de unitati in 37 de minute de joc, cu un randament de 0,89, avand o contributie decisiva la victoria echipei sale printr-o linie statistica deosebita:  33 de puncte, 6 recuperari, 6 pase decisive si o interceptie.
Tot in runda a XII-a, au mai fost doua jocuri destul de echilibrate, CSM Sportul Studentesc – BCM Danzio Timisoara, scor 58-72, si CSB Teleorman Alexandria – Olimpia Brasov, scor 63-45, din care s-au remarcat Jovana Vukoje (BCM Danzio Timisoara), care a avut o eficienta de 25 de unitati in 39 de minute de joc (randament de 0,64; 28 de puncte, 7 recuperari, 2 pase decisive si 2 interceptii), si Kari Laplante (CSB Teleorman Alexandria), care a totalizat o eficienta de 22 de unitati in 40 de minute de joc (randament de 0,55; 18 puncte, 12 recuperari, 3 pase decisive si 4 interceptii).

Parteneri