Foto

Catalin Burlacu, jucatorul etapei a XXVIII a


Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).

In intrecerea divizionara masculina, “Jucatorul etapei a XXVIII a” este CATALIN BURLACU.
Pivotul echipei CSU Ploiesti a avut o linie statistica impresionanta in meciul disputat ieri in Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiesti  impotriva formatiei BC Mures Targu Mures. Cu 28 de puncte marcate in 35 de minute de joc si cu un indice al eficientei de 41,  internationalul roman a fost cel mai bun marcator al meciului si a avut un randament de 1,17. Iata cifrele complete ale jucatorului originar din Iasi. (9-12 la aruncarile de 2 puncte – 75%; 3-4 la aruncarile de 3 puncte – 75%; 1-2 la aruncari libere - 50%; 9 recuperari; 7 pase decisive, 2 interceptii.)
De asemenea, in runda a XXVIII-a, o evolutie foarte buna a avut Zoran Krstanovic, pivotul echipei  U-Mobitelco BT Cluj-Napoca avand un indice al eficientei de 29 si un randament de 1,11. Jucatorul de pe Dealul Feleacului a reusit 25 de puncte in victoria de pe teren propriu, cu scorul 100-73, in fata echipei CSM Bucuresti.

In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a XII a” din faza a doua a campionatului este ANITA MESZAROS.
Extrema de forta a echipei ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  a avut o statistica impresionanta in meciul jucat miercuri  impotriva formatiei SCM CSS Craiova. In 23 de minute de joc, internationala romana a marcat 21 de puncte si a avut un indice al eficientei de 23 si un randament de 1 (8-13 la aruncarile de 2 puncte – 62%; 5-6 la aruncari libere – 83%; 6 recuperari, o pasa decisiva, o interceptie).
ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  s-a impus in deplasarea de la Craiova, cu scorul 95-73

In ultima etapa a sezonului regulat, internationala Ancuta Stoenescu (BCM Bega Danzio Timisoara) a obtinut o eficenta de 20, in 21 de minute.
De asemenea, Anca Sipos (SCM CSS Craiova) a avut cea mai mare eficienta a rundei, 29, dar a avut un randament de 0,76.


Foto: facebook.com/CSUAsesoft

Parteneri