Craig Moore si Carla Bartee, jucatorii etapei

Dupa un sezon in care Federatia Romana de Baschet a readus in prim-plan conceptul de "jucatorul etapei", in editia de campionat 2011-2012 traditia va continua. Forul de specialitate din Romania va desemna dupa fiecare runda cei mai buni jucatori, atat la masculin, cat si la feminin. Reamintim ca in analizele prezentate se va tine cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrate statistic (randamentul = eficienta/minute jucate) in cadrul fiecarui meci, de victoria echipei in care a evoluat sportivul, de gradul de dificultate al jocului respectiv, dar si de timpul petrecut pe parchet (minimum 20 de minute/joc).
 
 
@ Jucatorul etapei a XXV este Craig Alan Moore
 

Craig Alan Moore, conducatorul de joc al echipei Gaz Metan Medias este declarat “Jucatorul etapei a XXV-a” , in urma evolutiei impresionante pe care a avut-o in meciul de pe terenul echipei CSM Bucuresti. Jucatorul american din echipa pregatita de Ovidiu Teleaba a reusit in 27 de minute de joc sa inregistreze o linie statistica deosebita: 34 de puncte (10x3, record personal), 5 recuperari, 2 pase decisive, 37 eficienta, randament 1,37.

De partea cealalta, a iesit la rampa muntenegreanul Goran Martinic, elevul lui Hristu Sapera trecand din nou de granita celor 30 de puncte. In 35 de minute de joc, fundasul bucurestenilor a reusit 32 de puncte (3x3), 8 pase decisive si doua capace, avand o eficienta de 36 de unitati si un randament de 1,02.
Gaz Metan Medias s-a impus pe terenul echipei CSM Bucuresti cu scorul 125-90.

@ Jucatoarea etapei a XXVII este  Carla Donette Bartee

Carla Donette Bartee, jucatoarea echipei CSM Craiova este desemnata  “Jucatoarea etapei a XXVII -a”, dupa evolutia din meciul castigat pe teren propriu in fata echipei Rapid Bucuresti.
 Sportiva din Statele Unite a evoluat  29 de minute pentru gruparea din Banie si a reusit 24 de puncte, 15 recuperari si 4  pase decisive, avand o eficienta de 37 de unitati si un randament de 1,27. Echipa sa a castigat confruntarea cu echipa feroviara cu 108-65.

Parteneri