Foto

Jucatorii etapei a cincea din Divizia A (m+f)

Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).

In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a cincea” este LARISA TOMA.  Pivotul echipei ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  a avut o statistica impresionanta cu 17 puncte marcate in 28 de minute de joc (5-7 la aruncarile de 2 puncte – 71.4%; 7-8 la aruncari libere – 87.5 %;  11 recuperari; 4 pase decisive; 2 interceptii, un capac). Echipa ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  s-a impus, in deplasare,  cu scorul 73-49, in fata formatiei Universitatea Cluj-Napoca.

In intrecerea divizionara masculina,“Jucatorul etapei a cincea” este internationalul roman IONUT DRAGUSIN.
Pivotul  echipei Gaz Metan Medias si al reprezentativei de seniori a avut o linie statistica foarte buna, cu 17  puncte marcate in 21 de minute de joc si cu un indice al eficientei 28  (7-9 la aruncarile de 2 puncte – 77.8% ; 3/4 la aruncari libere – 75%; 11 recuperari;  2 pase decisive; un capac).
Echipa Gaz Metan Medias a invins pe teren propriu, cu scorul 109-62, formatia Politehnica Iasi.

De precizat faptul ca, in etapa a cincea a Diviziei A, masculin, cea mai mare efiecienta a etapei a fost obtinuta de pivotul formatiei U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, Zoran Krstanovic, care a avut un indice de 34, in 34 de minute de joc, cu un randament de 1, in timp ce randamentul lui Ionut Dragusin a fost de 1.33.

Parteneri