Krstanovic si Meszaros, jucatorii etapei

Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).

In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a XIV a” din faza a doua a campionatului este ANITA MESZAROS.
Extrema de forta a echipei ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  a avut o statistica impresionanta in meciul jucat miercuri  impotriva formatiei SCM CSS Craiova. In 23 de minute de joc, internationala romana a marcat 21 de puncte si a avut un indice al eficientei de 23 si un randament de 1 (8-13 la aruncarile de 2 puncte – 62%; 5-6 la aruncari libere – 83%; 6 recuperari, o pasa decisiva, o interceptie).
ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  s-a impus in deplasarea de la Craiova, cu scorul 95-73

In ultima etapa a sezonului regulat, internationala Ancuta Stoenescu (BCM Bega Danzio Timisoara) a obtinut o eficenta de 20, in 21 de minute.
De asemenea, Anca Sipos (SCM CSS Craiova) a avut cea mai mare eficienta a rundei, 29, dar a avut un randament de 0,76.

In intrecerea divizionara masculina, “Jucatorul etapei a XXVII” este ZORAN KRSTANOVIC.
Pivotul echipei U-Mobitelco BT Cluj-Napoca  a avut o linie statistica impresionanta, cu 29 de puncte marcate in 34 de minute de joc si cu un indice al eficientei de 35, avand un randament de 1,02  (11-16 la aruncarile de 2 puncte – 69%; 1-3 la aruncarile de 3 puncte; 4-5 la aruncari libere - 80%; 13 recuperari; o pasa decisiva), in meciul castigat in deplasare, in fata echipei CS Otopeni, cu scorul 83-74.

De asemenea, in runda a XXVII-a, o evolutie notabila a avut Aleksandar Mladenovic, pivotul echipei BC Mures Targu Mures reusind un indice al eficientei de 34 si un randament de 0,97 , in meciul castigat pe teren propriu in fata echipei Energia Rovinari, cu scorul 102-100.

Parteneri