Levi Levine, jucatorul etapei 30

Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).

In intrecerea divizionara masculina, “Jucatorul etapei  XXX” este LEVI LEVINE.
Extrema echipei BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc  a avut o linie statistica impresionanta in meciul disputat sambata  impotriva formatiei Politehnica Iasi. Cu 36 de puncte marcate in 37 de minute de joc si cu un indice al eficientei de 46,   jucatorul echipei din Miercurea Ciuc a fost cel mai bun marcator al meciului avand si un randament de 1,24.  

Statistica lui Levine include:  13-15 la aruncarile de 2 puncte – 87%; 3-6 la aruncarile de 3 puncte – 50%; 1-1 la aruncari libere – 100%; 10 recuperari; 8 pase decisive). Formatia BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a castigat cu scorul 127-107 meciul de pe teren propriu cu Politehnica Iasi.

Tot in ultima etapa a sezonului regulat, Jason Forte, jucatorul echipei BC Mures Targu Mures, a reusit in meciul cu CSU Cuadripol Brasov de pe teren propriu sa marcheze 28 de puncte, avand un indice al eficientei de 30 si un randament de 1,2.

De asemenea, JuJuan Cooley, echipierul lui Jason Forte, a reusit 17 pase decisive, stabilind un record al sezonului regulat la acest capitol.


In intrecerea divizionara feminina, “Jucatoarea etapei a XII a” din faza a doua a campionatului este ANITA MESZAROS.
Extrema de forta a echipei ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  a avut o statistica impresionanta in meciul jucat miercuri  impotriva formatiei SCM CSS Craiova. In 23 de minute de joc, internationala romana a marcat 21 de puncte si a avut un indice al eficientei de 23 si un randament de 1 (8-13 la aruncarile de 2 puncte – 62%; 5-6 la aruncari libere – 83%; 6 recuperari, o pasa decisiva, o interceptie).
ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad  s-a impus in deplasarea de la Craiova, cu scorul 95-73

In ultima etapa a sezonului regulat, internationala Ancuta Stoenescu (BCM Bega Danzio Timisoara) a obtinut o eficenta de 20, in 21 de minute.
De asemenea, Anca Sipos (SCM CSS Craiova) a avut cea mai mare eficienta a rundei, 29, dar a avut un randament de 0,76.

Parteneri