Foto

Romani in campionatele lumii: Pavel continua evolutiile excelente pentru Dike Napoli

Elisabeth Pavel (foto) a evoluat din  nou remarcabil in ultima etapa a ligii secunde italiene, Seria Sud, reusind un double-double (14 de puncte si 19 recuperari) pentru Saces Dike Napoli in victoria clara, 63-40, din deplasarea de la Consum.it Siena. In urma acestei victorii, echipa napoletana se mentine pe locul 10 in clasamentul seriei.

Tot in Italia, dar in prima liga, Florina Pascalau a inscris 8 puncte pentru Cras Taranto, in victoria de pe teren propriu, 83-60, cu Pozzuoli., in vreme ce Andra Mandache a contribuit cu 6 puncte la victoria la limita a lui Basket Alcamo, in fata lui Erg Priolo, 59-57.

In prima liga franceza, Gabriela Marginean a facut diferenta in favoarea echipei Arras, in victoria cu 72-59, pe teren propriu, in fata lui Lyon. Clujeanca a reusit 13 puncte, iar echipa ei se mentine pe locul 11 in campionat.

Peste Ocean, in NCAA, Cristina Bigica a inscris 2 puncte pentru echipa ei, Marquette Golden Eagles, care a pierdut net in ultima etapa, 45-85, pe teren propriu, cu Connecticut.

Parteneri