Foto

Jucatoarea etapei a V-a, Divizia A, feminin

Asa cum a anuntat la inceputul sezonului baschetbalistic 2010/2011, Federatia Romana de Baschet va desemna “jucatorul etapei” la finalul fiecarei runde, tinandu-se cont de eficienta si randamentul sportivilor inregistrata statistic (randamentul = eficienta/minute jucate).
 
In intrecerea divizionara feminina, „Jucatoarea etapei a V-a” din faza a doua a Diviziei A este Ildiko VASS. Lidera echipei LMK Sepsi Sf. Gheorghe a fost cea mai eficienta jucatoare de pe teren la meciul cu Rapid, castigat lejer de gruparea din Covasna cu scorul de 71-39. In cele 34 de minute jucate, Ildiko VASS a avut o eficienta de 27, cu un randament de 0,79, totalizand o statistica impresionanta - 22 puncte, 9 recuperari, 6 pase decisive, 3 interceptii. In cadrul aceluiasi meci, o eficienta similara, 27, a inregistrat si Renee Andrea Walker, dar in 38 de minute.

Tot in etapa a V-a, pivotul vicecampioanei BC ICIM Univ. Vasile Goldis Arad, Larisa Toma, a inregistrat in meciul castigat cu Olimpia, cu scorul de 106-53, o eficienta de 23, dar in mai putin de 20 de minute jucate, avand o linie statistica deosebita - 13 puncte, 15 recuperari, 2 pase decisive si 2 interceptii.

Parteneri