Foto

40 de echipe participa la a doua editie a Cupei Decathlon, Brasov 2015

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, FunSports si Decathlon, avand ca partener tehnic Federatia Romana de Baschet, organizeaza in perioada 30-31 mai, turneul aniversar dedicat micilor baschetbalisti – Cupa Decathlon, editia a II-a. Vor fi doua zile de bucurie si mult sport, in care ii vom celebra prin jocuri de baschet pe copiii de pretutindeni. Competitia este, de asemenea, un bun prilej pentru a verifica stadiul de pregatire al echipelor inaintea debutului Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet de la Mangalia.

Ca si la editia inaugurala, locatia care va gazdui intrecerile din cadrul Cupei Decathlon, editia a II-a, este parcarea magazinului Decathlon din Brasov, sponsorul evenimentului, unde vor fi amenajate patru terenuri de joc pe care se vor desfasura concomitent meciurile de babybaschet si minibaschet.
Zilele trecute s-au finalizat si inscrierile pentru cea de-a doua editie a Cupei Decathlon, competitie dedicata micilor baschetbalisti (minibaschet si babybaschet, masculin si feminin). Intrucat cererea a fost deosebit de mare, organizatorii intrecerilor au decis suplimentarea numarului de locuri, in concurs fiind inscrise in cele din urma un total record de 40 de echipe la categoriile minibaschet si babybaschet (masculin si feminin). Startul intrecerilor se va da sambata, 30 mai 2015, de la ora 08:00, urmand ca duminica dupa-amiaza, 31 mai, sa aiba loc festivitatea de premiere.
Organizatorii ofera echipelor castigatoare la fiecare categorie cupe si diplome dar si premii constand in echipamente si materiale sportive. In afara premiilor, organizatorii promit multe alte surprize placute pentru toti participantii.
Asadar, se anunta o competitie stransa si la cea de-a doua editie a Cupei Decathlon, cu jocuri interesante si multe premii. Echipele participante, programul meciurilor si alte informatii pe site-ul organizatorului, pe adresa: http://www.funsports.ro/Competitii/Cupa_DECATHLON_Minibaschet_editia_a_IIa.html

Parteneri