Foto

5000 de bilete vandute deja pentru meciurile de la Cluj din FIBA Eurobasket 2017!

Bucuresti, 28 octombrie – Federatia Romana de Baschet, organizatorul FIBA EUROBASKET 2017 in Romania, anunta ca pana la aceasta ora au fost vandute deja peste 5000 de bilete la meciurile din cadrul celui mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si care se vor disputa la Cluj-Napoca in perioada 31 august – 8 septembrie 2017. Astfel, in mai putin de o luna de la punerea in vanzare a biletelor pentru meciurile de la Cluj-Napoca, fanii baschetului romanesc au dovedit un interes major pentru cel mai mare eveniment sportiv de anul viitor, FIBA Eurobasket 2017, si au achizitionat deja 5.000 de bilete.
Suporterii care vor sa-i vada „live” pe gigantii baschetului european si sa fie alaturi si de Nationala Romaniei, „Vulturii”, in cele mai spectaculoase meciuri de baschet, mai au la dispozitie doar 26 de zile in care pot beneficia de reduceri substantiale de pret, de pana la 45%, la achizitionarea abonamentelor “Follow my team” si “Tournament Pass”.
Biletele sub forma de abonamente “Tournament Pass” si “Follow My Team” sunt disponibile pe www.eurobasket2017tickets.ro si in retelele Eventim, MyTicket si BLT. Dupa data de 22 noiembrie 2016 reducerea Early-Bird va expira iar preturile acestora vor creste.
Pretul unui abonament complet “Tournament Pass”, care asigura intarea la toate cele 15 meciuri disputate de gigantii Europei la Cluj-Napoca, este redus cu 45% si porneste de la 265 de lei. Cei care opteaza pentru abonamentul “Follow My Team”, la cele 5 meciuri pe care le va sustine nationala Romaniei, primesc o reducere de 40% fata de pretul de lista al unui meci individual, abonamentul fiind disponibil la preturi promotionale intre 150 lei si 600 lei, in functie de categorie.
Componentii nationalei de baschet, “Vulturii”, ii invita pe aceasta cale pe toti iubitorii sportului sa le fie alaturi la FIBA EUROBASKET 2017 intr-un moment istoric, cand echipa Romaniei va intra din nou pe teren sa infrunte gigantii Batranului Continent la cea mai importanta competitie europeana de baschet masculin, dupa o absenta de trei decenii.
 
Reamintim ca pe data de 22 noiembrie 2016, vom afla care sunt adversarii Romaniei la FIBA EUROBASKET 2017, in urma stabilirii grupelor prin tragere la sorti la Istanbul, in Turcia. FIBA EUROBASKET 2017 va avea loc pentru prima data in istorie si in Romania, tara noastra fiind gazda acestei competitii sportive majore alaturi de Turcia, Finlanda si Israel. FIBA EUROBASKET 2017 se va desfasura in perioada 31 august – 17 septembrie 2017, iar meciurile din grupa de la Cluj-Napoca vor avea loc intre 31 august si 8 septembrie 2017. Din data de 9 septembrie se vor derula fazele eliminatorii, cele mai valoroase nationale din baschetul european urmand sa-si continue lupta pentru mult ravnitul trofeu in Turcia.

Parteneri