Foto

Acreditari mass-media pentru Final Four Cupa Romaniei si All Star Game LNBM, Cluj-Napoca 2019



Pe aceasta cale, va informam ca pentru Final Four-ul Cupei Romaniei si All Star Game 2019 Cluj-Napoca sunt puse la dispozitia reprezentantilor mass-media un numar de 40 de acreditari la masa presei. Totodata, se vor elibera un numar maxim de 30 de acreditari pentru foto/cameraman TV, cu mentiunea ca DIGI SPORT detine drepturile exclusive de transmisiune in direct a celor doua evenimente.


Astfel, rugam reprezentantii mass-media sa completeze formularul de înregistrare pana la data de 13 aprilie 2019. Confirmarea pentru ridicarea acreditarii de presa este transmisa pe e-mail pana la data de 15 aprilie 2019.


Deoarece locurile de la masa presei din Polivalenta BT Arena sunt limitate, va rugam sa retineti faptul ca, la acordarea acreditarilor mass-media se va tine cont de istoricul profesional al aplicantilor, de prezenta si implicarea la evenimentele baschetbalistice, prioritate avand presa specializata de baschet si sport, din tara si din Cluj-Napoca. Completarea si trimiterea unui formular on-line este inregistrata ca solicitare si, prin urmare, nu garanteaza acordarea automata a acreditarii de presa pentru Final Four-ul Cupei Romaniei si All Star Game 2019 Cluj-Napoca.

Fiecarei institutii mass-media i se aloca un numar maxim de 3 acreditari.

Parteneri