Foto

Acreditari mass-media pentru meciul dintre Romania si Croatia, din 01 iulie 2018

Federatia Romana de Baschet va informeaza pe aceasta cale ca echipa nationala masculina a Romaniei va evolua in cadrul celei de-a treia ferestre din calificarile pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Conform programului competitional stabilit de FIBA, in perioada urmatoare, “Vulturii” urmeaza sa joace in cadrul Grupei D impotriva puternicelor reprezentative ale Olandei si Croatiei. Cea de-a treia fereastra din calificarile pentru  FIBA Basketball World Cup 2019, turneu final mondial ce va fi gazduit anul viitor de China, a fost programata pentru aceasta vara, nationala masculina a Romaniei urmand sa sustina ultimele doua meciuri astfel: 28 iunie 2018, in deplasare, impotriva nationalei Olandei; 01 iulie 2018, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, impotriva nationalei Croatiei.

Tinand cont de acestea, forul international de baschet a anuntat ca a redeschis zilele trecute operatiunea de acreditare a reprezentantilor mass-media pentru meciurile din cea de-a treia fereastra a calificarilor pentru FIBA World Cup 2019 (http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/european-qualifiers), toti jurnalistii interesati fiind rugati sa urmeze procedurile standard ale FIBA, functionale inca de la ferestrele precedente.
Astfel, toti reprezentantii mass-media care doresc sa participe la meciurile din cadrul calificarilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019 (indiferent de tara), trebuie sa aplice obligatoriu pentru solicitarile de acreditare folosind numai FIBA Media Portal - https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account. In momentul in care aplicati pentru solicitarile de acreditare trebuie sa fiti atenti la toti pasi necesari (in cazul celor care nu au realizat pana in prezent un profil personal pe FIBA Media Portal trebuie sa stie ca mai intai trebuie sa urmeze aceasta procedura, dupa care sa aplice pentru meciurile din cadrul calificarilor FIBA Basketball World Cup 2019.
Asadar, tinand cont de cele anuntate de FIBA, rugam toti jurnalistii din Romania care doresc sa solicite si sa obtina acreditari mass-media pentru meciul de la Cluj-Napoca pe care nationala Romaniei il va sustine in data de 01 iulie 2018, impotriva redutabilei nationale a Croatiei, sa efectueze pasii urmatori:

1. Log-in pe FIBA Media Portal (cei care au deja un profil personal) sau sa-si creeze un profil (pentru cei care nu au aplicat la o competitie FIBA pana acum sau pentru prima fereastra din aceste calificari).

2. Selectati dupa aceea una dintre campaniile de calificare – respectiv European Qualifiers World Cup 2019 pentru meciurile nationalei Romaniei.

3. Selectati meciurile din cea doua fereastra (februarie 2018) la care doriti sa participati si sa obtineti acreditare mass-media (inclusiv meciul din 01 iulie 2018, de la Cluj-Napoca, dintre Romania si Croatia).
 
Totodata, FIBA anunta ca toate solicitarile mass-media vor fi analizate si ca va tine cont la acordarea acreditarilor de istoricul profesional al aplicantilor; de prezenta si implicarea la evenimentele baschetbalistice; de numarul de locuri disponibil zonei mass-media in locatiile pentru care ati aplicat (respectiv Sala Polivalenta din Cluj-Napoca).
Termenul limita pentru depunerea solicitarilor este de 25 iunie 2018 (cu 72 de ore inainte de data primului meci), data dupa care FIBA va inchide din nou portalul pentru acreditari mass-media pentru meciurile din cea de-a treia fereastra a calificarilor la FIBA Basketball World Cup 2019.

Daca exista unele nelamuriri sau aveti intrebari suplimentare referitoare la acreditari pentru campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019, va rugam sa contactati reprezentantii FIBA la mail-ul accreditation@fiba.com.

Parteneri