Foto

ACS Champions Bucuresti a castigat Turneul International de la Viena!

Echipa feminina U16 ACS Champions Bucuresti a realizat o performanta deosebita, reusind sa castige, in premiera, traditionalul Turneu International de la Viena organizat cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
Performanta reprezentantei baschetului feminin autohton este cu atat mai mare, cu cat intrecerea derulata, in perioada 14–19 aprilie 2014, si gazduita de Capitala Austriei, este considerata cea mai mare competitie din Europa dedicata tinerilor baschetbalisti. De altfel, si in acest an, cea de-a XXIV-a editie a Turneului International de baschet de la Viena a adunat la start 541 de echipe din 23 de tari, cei aproape 6.500 de sportivi, antrenori si insotitori reprezentand un total de doua ori mai mare decat cel al participantilor de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci!
Inscrisa in competitia vieneza cu doua echipe feminine, la grupele de varsta U13 si U16, ACS Champions Bucuresti a reusit sa de-a lovitura in turneul dedicat sportivelor sub 16 ani si sa-si adjudece trofeul international dupa ce a trecut de echipe din Belgia, Finlanda, Germania si Olanda iar in finala s-a impus in fata selectionatei Austriei, cu 58–52.
Dar iata si rezultatele obtinute de reprezentanta baschetului feminin romanesc:
ACS Champions Bucuresti – Oostende (Belgia) 64–47
Karhun Pojat 2 (Finlanda) – ACS Champions Bucuresti 43–62
Aachen (Germania) – ACS Champions Bucuresti 39–62
ACS Champions Bucuresti – ALBA Berlin (Germania) 89–27
ACS Champions Bucuresti – Osterath (Germania) 52–42
MTV Kronberg (Germania) – ACS Champions Bucuresti 34–68
UBALL (Olanda) – ACS Champions Bucuresti 50–67
ACS Champions Bucuresti – TEAM Austria 58–52
 
Mai multe informatii puteti regasi pe site-ul oficial al competitiei:
http://www.basketball-wien.at/
 

Parteneri