Foto

ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe si CSM Satu Mare se lupta pentru trofeul LNBF, editia 2017-2018

 Actualul sezon al Ligii Nationale de Baschet Feminin se apropie cu pasi repezi de final, cele mai in forma echipe ale momentului urmand sa-si dispute suprematia de sub panouri. Conform calendarului competitional oficial si al rezultatelor inregistrate in primele faze ale play-off-ului, incepand din aceasta seara, de la ora 19:00, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe si CSM Satu Mare se vor confrunta pentru mult ravnitul trofeu al LNBF, marea batalie finala urmand sa se dispute dupa sistemul “3 victorii din 5 meciuri".
Avand un parcurs aproape fara greseala in actualul sezon, in care a inregistrat o singura infrangere in competitia interna, campioana en-titre ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe va beneficia de avantajul terenului propriu in primele doua partide din marea finala, acestea urmand sa fie transmise in direct, de la ora 19:00, de FRB TV si www.prosport.ro. Ca si in Final 8 Cupa Romaniei, adversara gruparii campioane din ultimul act este tot CSM Satu Mare, o echipa care a adunat evolutii bune in actualul sezon, atat in tara, cat si in plan international, reusind sa-si treaca in cont, in premiera, trofeul CEWL (Liga Europei Centrale). Cu siguranta, va fi o confruntare extrem de interesanta, in care ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe va juca pentru a patra oara consecutiv in finala LNBF si va incerca sa-si apere trofeul, in vreme ce CSM Satu Mare si-a recastigat dupa o absenta de sase ani statutul de finalista LNBF si se afla in cautarea primului succes major din cea mai importanta competitie interna.
Mai jos va prezentam programul finalei LNBF:
20.04.2018 (meciul 1)
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare (ora 19:00, in direct pe FRB TV si www.prosport.ro)
21.04.2018 (meciul 2)
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare (ora 19:00, in direct pe FRB TV si www.prosport.ro)
26.04.2018 (meciul 3)
CSM Satu Mare – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (ora 18:00, in direct pe DIGI SPORT)
27.04.2018 (meciul 4, in cazul in care va fi nevoie*)
CSM Satu Mare – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe
30.04.2018 (meciul 5, in cazul in care va fi nevoie*)
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare
* se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci partide
 
Pe de alta parte, joi seara, a inceput si finala mica a LNBF, CSTB Olimpia CSU Brasov reusind sa se impuna clar in fata Universitatii Cluj-Napoca, cu scorul de 86-70. Finala mica se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din trei partide, urmatorul joc fiind programat pentru 22.04.2018, de la ora 18:30, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. In cazul unei victorii clujene, decisivul va avea loc in Brasov, in data de 25.04.2018.
 
Alte informatii despre rezultate, statistici si programul complet al jocurilor din LNBF gasiti pe - http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/


FOTO - Finalistele LNBF s-au mai intalnit in acest sezon de patru ori, ACS Sepsi Sf. Gheorghe dominand toate confruntarile (credit facebook/Sepsi-SIC)

Parteneri