Foto

Acvilele se pregatesc la Cluj-Napoca pentru meciul decisiv cu Israel

Reprezentativa feminina a Romaniei se afla in fata celor mai importante meciuri din preliminariile EuroBasket Women 2017, “Acvilele” pregatite de antrenorul Miroslav Popov urmand sa intalneasca pe teren propriu, in 19 noiembrie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, incomoda selectionata a Israel, iar in 23 noiembrie, vor evolua in fief-ul puternicei nationale a Turciei, liderul Grupei H. Pentru a-si mentine sansele de calificare la turneul final din Cehia, “Acvilele” au nevoie obligatoriu de o victorie in partida din Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, intalnire care va fi transmisa in direct de TVR2, cu incepere de la ora 20. Tinand cont de importanta acestui joc, suporterii baschetului romanesc si nu numai sunt asteptati in numar cat mai mare in tribune, “Acvilele” avand nevoie de sustinerea noastra in drumul spre Eurobasket Women 2017. Bilete pentru meciul cu Israel pot fi achizitionate direct de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca sau de pe platforma electronica myticket.ro - https://www.myticket.ro/np/events/22/baschet-romania-israel-sala-polivalenta-19-noiembrie-2016.html. Totodata, fanii au parte si de o promotie deosebit de atractiva anuntata pe myticket.ro!
 
De mai multe zile, nationala feminina a Romaniei se pregateste intens la Cluj-Napoca pentru cel mai important meci din campania de calificare la Eurobasket Women 2017, antrenorul Miroslav Popov avand la dispozitie un lot format din 14 sportive pentru disputa cruciala cu Israel, programata sa se desfasoare in 19 noiembrie, de la ora 20:00. Cantonamentul “Acvilelor” a inceput la Cluj-Napoca in dupa-amiaza zilei de 8 noiembrie iar de duminica lotul tricolor este completat si cu sportivele care evolueaza in strainatate. Din nefericire, selectionerul Miroslav Popov nu se poate baza pentru ultimele doua meciuri din Grupa H pe doua jucatoare importante, Adina Stoiedin (Valosun Brno) si Elisabeth Pavel (Nymburk) fiind accidentate. In schimb, “Acvilele” vor aparea in lumina reflectoarelor la meciul cu Israel avand in componenta si o sportiva originara din SUA, americanca Ashley Walker primind de curand cetatenie romana! Dar iata si lotul de 16 sportive convocat pentru meciurile cu Israel si Turcia:

- Annemarie Godri-Parau (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
- Ancuta Stoenescu
(ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
- Andreea Hutanu (
ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe)
- Gabriela Irimia
(Universitatea Cluj-Napoca)
- Alina Craciun
(Olimpia CSU Brasov)
- Dora Ardelean
(Olimpia CSU Brasov)
- Ioana Ghizila
(Olimpia CSU Brasov)
- Romina Filip
(Phoenix Galati)
- Florina Pascalau
(Treofan Battipaglia)
- Sonia Ursu
(Nymburk)
- Claudia Pop
(Wisla Can-Pack Cracovia)
- Gabriela Marginean
(Perfumerias Avenida Salamanca)

- Asley Walker ( Umana Reyer Venezia )
- Hanna Demeter (BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad)
- Alina Chivu (CSBT Alexandria)
- Irina Parau (NBS Cluj-Napoca)
 
De remarcat faptul ca antrenorul Miroslav Popov a mai convocat pentru primele sedinte de pregatire de la Cluj-Napoca si o tanara speranta a baschetului feminin romanesc, componenta nationalei de cadete Irina Parau (16 ani, NBS Cluj-Napoca) fiind testata la antrenamentele “Acvilelor”. In urma antrenamentelor din aceasta saptamana, selectionerul nationalei va definitiva lotul de 12 sportive care va reprezenta Romania la meciul cu Israel.
Jocul de la Cluj-Napoca, Romania-Israel, se va disputa sambata 19 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Polivalenta si va fi transmis de TVR2.
Venind in intampinarea suporterilor, inca de acum o luna au fost puse in vanzare biletele pentru marea confruntare decisiva dintre Romania si Israel, din 19 noiembrie, pretul tichetelor fiind unul accesibil – in functie de loc si de sector, poti cumpara un bilet cu numai 10 lei, 15 lei sau 20 de lei. Biletele de acces pot fi achizitionate direct de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca sau de pe platforma electronica myticket.ro - https://www.myticket.ro/np/events/22/baschet-romania-israel-sala-polivalenta-19-noiembrie-2016.html. Totodata, suporterii au parte si de o promotie deosebit de atractiva, anuntata pe myticket.ro:
- daca ai comandat sau urmeaza sa comanzi bilete pentru evenimentul masculin EuroBasket 2017 de anul viitor, de la Cluj-Napoca, primesti GRATUIT si o invitatie la meciul feminin Romania-Israel, de pe 19 noiembrie 2016! Comanda pe aceasta pagina bilete pentru meciul Romania-Israel si trece la date de contact ACEEASI ADRESA DE EMAIL pe care ai folosit-o cand ai cumparat bilete la meciurile “Vulturilor” la EuroBasket 2017. Iti vor fi generate imediat biletele gratuite la meciul “Acvilelor”!
 
Inaintea meciurilor din ultimele doua etape, clasamentul Grupei H arata astfel:
1. Turcia – 7 puncte
2. Israel – 6 puncte
3. Romania – 6 puncte
4. Bosnia&Hertegovina – 5 puncte

Reamintim ca, in tur, Romania a castigat disputa cu Israel, in deplasare, cu scorul de 78-77.
In afara jocului decisiv cu Israel, “Acvilele” mai au de sustinut o ultima confruntare in Grupa H, urmand sa evolueze in data de 23 noiembrie pe terenul liderului, puternica nationala a Turciei.

Conform criteriilor de calificare, ocupantele primei pozitii in fiecare dintre cele noua grupe de calificare, precum si cele mai bune sase echipe clasate pe locurile doi, vor obtine biletele pentru Eurobasket Women 2017. Departajarea echipelor clasate pe locurile 2 se va face prin realizarea unui clasament separate, cu toate echipele situate pe aceasta pozitie in cele noua grupe, urmand sa se tina cont de rezultatele inregistrate in disputele cu echipele de pe locurile 1 si 3 si anulandu-se rezultatele cu adversarele de pe pozitia a patra.
 

Parteneri