Foto

Adio EuroChallenge!

Campioana Romaniei, U-Mobitelco BT Cluj, si-a incheiat evolutia din cupele europene, dupa ce marti seara a fost invinsa pe teren propriu de puternica echipa rusa Enisey Krasnoyarsk, cu scorul de 75-82 (15-23, 15-14, 24-15, 21-30), in cadrul ultimului joc din grupa G a EuroChallenge. Macinata de accidentari (Silvasan, Morris si Chetreanu-Don nu au jucat), echipa clujeana nu a mai reusit aceeasi figura frumoasa din meciul tur, elevii antrenorului Marcel Tenter fiind nevoiti sa se recunoasca invinsi de un adversar redutabil. Dar iata si marcatorii, conform statisticii oficiale:
 
U-Mobitelco BT Cluj - Dykes (28 p), Mihai Paul (17 p, 4 rec, 6 pase), Lawrence (11 p), Mijovic (10 p, 3 rec, 5 pase) si Krstanovic (9 p, 9 rec).
 
Enisey Krasnoyarsk - Kikanovic (16 p), Trushkin (11 p), Marinovic (11 p), Toporov (11 p), Zaytsev (9 p), Baxter (6 p), Komarovskiy (6 p), Hukic (5 p), Nissin (4 p), Gromyko (2 p), Nesterov (1 p).
 
In urma acestui rezultat, U-Mobitelco BT Cluj a ocupat locul patru in Grupa G si a ratat calificarea in faza superioara.
 
Imediat dupa partida gazduita de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj, cei doi antrenori au avut scurte comentarii la cald:
 
Marcel Tenter - "A fost un meci foarte greu pentru noi, mai ales din cauza  bancii foarte scurte pe care am avut-o. Sunt foarte multumit de aportul jucatorilor tineri, insa din pacate nu au fost la fel de utili pe faza ofensiva, in sensul ca nu au inscris. Le trebuie mai mult curaj, dar in aceasta seara ne-au ajutat foarte mult".
 
Stevan Karadzic - "Pentru noi a fost un meci foarte important in aceasta seara pentru ca am avut un sezon extrem de stab in cupele europene, cu o singura victorie pana acum. Am avut probleme cu apararea echipei gazda, cu schimbarile dese de sistem, insa jucatorii mei au respectat indicatiile si am reusit sa castigam. Mobitelco Cluj are o echipa foarte buna si le urez mult succes in campionat".

Foto: u-mobitelco.ro

Parteneri