Foto

Adunarea Generala de alegeri, 5 mai 2017

Federatia Romana de Baschet reaminteste pe aceasta cale tuturor structurilor afiliate ca vineri, 5 mai 2017, ora 10:00, la sala Arena de Baschet (B.dul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucuresti), va avea loc Adunarea Generala de alegeri.
Pana in data de 14 aprilie 2017, structurile afiliate trebuie sa trimita la secretariatul FRB sau pe adresa de mail alegeri2017@frbaschet.ro urmatoarele:
- formularul de nominalizare a delegatului care reprezinta clubul respectiv la Adunarea Generala de alegeri din 5 mai 2017
- eventualele propuneri de candidaturi pentru alegerea noului Birou Federal (1 presedinte, 2 vicepresedinti, 10 membri), a presedintelui Comisiei de Apel si a membrilor Comisiei de Cenzori.
Pentru fiecare candidat, dosarul trebuie sa contina: adresa clubului cu propunerea si prezentarea succinta a activitatii candidatului; confirmarea acceptarii candidaturii; curriculum vitae si cazierul.
Pana in data de 14 aprilie 2017, orice persoana care doreste sa candideze si intruneste conditiile din Statut, isi poate depune candidatura individuala, insotita de curriculum vitae si cazier.
Toti candidatii trebuie sa trimita la FRB pana in data de 14 aprilie 2017 cazierul in original si, bineinteles, trebuie sa fie prezenti in sala la Adunarea Generala de alegeri din 5 mai 2017.

Parteneri