Afluenta deosebita la Campionatul Universitar de Baschet 3X3

Dupa patru luni de la debutul Campionatului National Universitar de Baschet 3x3, perioada in care s-au ales cele mai bune echipe din fiecare universitate din Romania, competitia rezervata studentilor  face un pas inainte spre etapele zonale.

Inaintea acestei noi faze a competitiei va prezentam cateva date interesante despre Campionatul National Universitar de Baschet 3X3.
La startul competitiei s-au inscris peste 5800 de jucatori, insumand 1458 de echipe care s-au duelat pentru a obtine un loc spre marea finala care va avea loc la Bucuresti.

De febra baschetului au fost cuprinse 23 de centre universitare, aproximativ 76 de universitati participand in campionat. Nu doar jucatorii au fost entuziasmati de aceasta competitiei, ci si profesorii au fost extrem de incantati, unii dintre ei chiar nostalgici ca anii au trecut cu viteza si a fost nevoie de aproape doua decenii ca sportul cu mingea la cos sa ia amploare iar in centrele universitare.

Din cinci martie baschetbalistii studenti se vor intrece in urmatoarea faza, cea locala in patru orase din tara: Bucuresti, Sibiu, Oradea si Iasi.
Mai multe detalii despre Campionatul Universitar de Baschet 3X3 puteti gasi pe site-ul oficial al competitiei.

Parteneri