Foto

Am revenit!

Federatia Romana de Baschet reia incepand de astazi activitatea site-ului www.frbaschet.ro, urmand sa ofere din nou iubitorilor baschetului romanesc si nu numai informatii la zi despre activitatea baschetbalistica interna si internationala.
Pe aceasta cale, Federatia Romana de Baschet isi cere scuze tuturor celor care au incercat in zadar in ultimele zece zile sa obtina informatii de pe site-ul nostru. Din motive tehnice, care nu au tinut de Federatia Romana de Baschet, site-ul www.frbaschet.ro a fost inutilizabil, provocand astfel inconveniente nedorite. Deoarece updatarea tuturor datelor si informatiilor de pe site-ul nostru necesita un timp ceva mai mare din cauza faptului ca ne-am schimbat si serverul, ii rugam pe toti internautii sa inteleaga acest aspect pe care incearca sa-l remedieze in aceste zile Departamentul IT.
Astfel, in cateva zile, veti putea din nou obtine informatii despre campionatele interne aflate in plina desfasurare (rezultate, statistici, clasamente), precum si alte date de interes.
Va multimim pentru intelegere! 

Parteneri