Foto

Andrei Mandache a cucerit Cupa Ciprului

Internationalul Andrei Mandache a reusit sa cucereasca vineri seara primul trofeu din cariera, imbracand tricoul echipei Keravnos Strovolou. Transferat vara trecuta de la CSA Steaua Turabo Bucuresti in Cipru, conducatorul de joc al nationalei universitare a Romaniei s-a adaptat rapid in Insula si a evoluat constant in tricoul galben-rosu, atat in campionat, cat si in Cupele Europene. Dupa un parcurs fara greseala in intrecerea interna, Mandache a acces alaturi de Keravnos in finala Cupei Ciprului unde a intalnit vinersi seara marea rivala de la Enad.  Dupa un joc extrem de echilibrat, Keravnos s-a impus cu 67-62 si a dus a noua cupa in vitrina clubului.

Aflat la primul sezon in Cipru, internationalul Andrei Mandache a evoluat  patru minute in finala pentru invingatori si si-a trecut in cont doua puncte si o recuperare, simtind dupa ultimul fluier gustul sampaniei baute din Cupa.

In NCAA, Catalin Baciu a evoluat 13 minute in partida castigata dramatic de Clemson Tigers in fata echipei NC State, cu scorul 72-69. Pivotul originar din Cluj a contribuit la victoria echipei sale cu patru puncte, o pasa decisiva si o interceptie. Urmatorul meci al "tigrilor" este programat in fata propriilor suporteri pe 1 martie, impotriva Virginei Tech.  

In prima liga italiana, internationalul Vlad Moldoveanu a evoluat 16 minute in meciul disputat de Benetton Treviso pe terenul puternicei echipe Bennet Cantu, incheiat cu victoria gazdelor cu scorul 79-67. Extrema de forta a "alb-verzilor" nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor.
Maine seara, baietii pregatiti de Sasha Djordjevic vor decide soarta calificarii in fazele superioare ale FIBA EUROCUP, in duelul cu lituanienii de la Lietuvos Rytas.



Foto: Keravnos Strovolou

Parteneri