Foto

Angel Santana, profil de vedeta in Sports Illustrated!

Celebra publicatie americana “Sports Illustrated” ii acorda in ultimul numar o atentie deosebita baschetbalistului roman de origine spaniola Angel Santana, intr-un material in care se face un istoric al sezonului de baschet 3x3 din intreaga lume pe 2013. Referindu-se la Santana si performantele sale, jurnalistul american Alexander Wolff puncteaza si ca „Bucurestiul a devenit un neverosimil Mecca al baschetului 3x3, un loc unde streetball-ul are parte de o mai mare popularitate decat baschetul traditional 5x5. Tabloul de concurs de la Sport Arena Streetball aduce la un loc o mare varietate de jucatori, de la veterani pana la adolescente.” Realizand o adevarata “radiografie” a celor mai importante momente ale sezonului mondial de baschet 3x3, Wolff nu uita sa mentioneze si faptul ca este o noua disciplina care bate la usa Jocurilor Olimpice.
 
Comparat cu Ilie Nastase!
 
Baschetbalistul roman de origine spaniola Angel Santana, campion la Sport Arena Streetball si unul dintre cei mai buni jucatori de baschet 3x3 din circuitul mondial, este comparat de celebra publicatie americana “Sports Illustrated” cu legendarul Ilie Nastase atat pentru stilul sau aparte de pe terenul de joc, dar si din afara lui. Pe un spatiu amplu, mai bine de doua pagini, jurnalistul Alexander Wolff realizeaza un “star profile: Angel Santana”, mentionand si ca Romania l-a transformat intr-un Ilie Nastase al baschetului. “Santana este recunoscut pentru stilul sau de a-si petrece noptile, mai ales cand a doua zi dimineata are meci, dar si pentru spiritul sau de pe teren”, se mentioneaza in articol. De altfel, Santana i-a determinat pe organizatorii puternicului turneu de la Moscova sa inventeze in premiera titlul de “MFP - Most Funny Player (Cel mai haios jucator)”, se mai arata in Sports Illustrated, adaugandu-se si faptul ca Santana este foarte iubit de public la toate meciurile si interactioneaza cu fanii ori de cate ori realizeaza o faza spectaculoasa sau obtine o performanta.
 
De asemenea, printre fotografiile folosite in articol, in afara celor de la turneele World Tour organizate de FIBA, se afla si cele realizate de Cosmin Motei la turneele Sport Arena Streetball.
.
 
Intregul articol din Sports Illustrated poate fi accesat aici:
http://sportsillustrated.cnn.com/longform/three-on-three/index.html

Parteneri