Foto

Antrenament pentru FINAL 4 CEWL

Finalista editiei precedente a CEWL si castigatoarea trofeului in 2011, BC Universitatea Vasile Goldis ICIM Arad, va intalni, miercuri seara, cu incepere de la ora 19:00, gruparea ceha DSK Basketball Karlin Praga, in cadrul ultimei etape din Grupa B a Ligii Europei Centrale, jocul urmand sa fie transmis in direct pe TVR 3.
 
Invincibile in CEWL
 
Chiar daca gruparea pregatita de Dan Moraru si Cristina Ciocan este deja calificata in FINAL 4 CEWL, baschetbalistele din Arad vor sa-si pastreze invincibilitatea si dupa disputarea ultimului joc din Grupa B, astfel ca le promit propriilor suporteri ca, miercuri seara, cand vor intalni de la ora 19:00 echipa ceha DSK Basketball Karlin Praga, Sala Sporturilor va exploda din nou de fericire la final. Cu cinci victorii din tot atatea jocuri disputate in actualul sezon, BC UVG ICIM Arad se gandeste deja la participarea in turneul final al Ligii Europei Centrale, unde mai mult ca sigur vor da ochi cu Valosun Brno, Kara Trutnov si DKSK Miskolc. In aceste conditii, jocul de miercuri seara se anunta a fi un "antrenament cu public", mai ales ca si in tur, aradencele s-au impus lejer la Praga cu scorul de 79-46.
Din pacate, echipa la care evolueaza pivotul nationalei Romaniei, Elisabeth Pavel, gruparea austriaca Flying Foxes Viena, a ratat calificarea in FINAL 4, dupa ce a pierdut in ultima etapa pe teren propriu in fata DKSK Miskolc, cu scorul de 62-68, si ocupa ultimul loc in Grupa A.
 
Programul si clasamentul Grupei B

Dupa disputarea jocurilor din primele cinci etape, iata si cum arata clasamentul Grupei B:

1. BC Univ. Vasile Goldis ICIM Arad – 10 puncte
2. Valosun KP Brno – 8 puncte
3. SKBD Rucon Spisska Nova Ves – 6 puncte
4. DSK Basketball Karlin Praga – 6 puncte

Reamintim ca dupa disputarea jocurilor tur/retur din faza grupelor, primele doua echipe clasate in fiecare serie se califica in FINAL 4 CEWL, turneul final fiind programat sa se dispute in perioada 23-24 februarie 2013.

Foto (copyright -
http://www.facebook.com/ICIM.Univ.Goldis.Arad)

Parteneri