Foto

Antrenamente in cadrul Performbaschet cu sportivi nascuti 1998 si 1999, 25-27 octombrie 2013

Federatia Romana de Baschet anunta prin intermediul directorului coordonator al Programului National de Dezvoltare “Performbaschet, un pas inainte”, prof. Ion Nicolau, ca in perioada 25-27 octombrie 2013 va avea loc o noua actiune in cadrul acestui program, cu sportivi nascuti 1998 si 1999.
Astfel, in perioada mai sus-mentionata, se vor desfasura din nou sedinte de pregatire in cadrul “Performabaschet”, antrenamentele urmand sa se deruleze in urmatoarele centre regionale:
 
Iasi – mixt (masculin + feminin)
Galati – mixt (masculin + feminin)
Timisoara – mixt (masculin + feminin)
Brasov – separat, masculin si feminin
Cluj-Napoca – separat, masculin si feminin
Tg. Jiu – masculin
Bucuresti – masculin (antrenamente la ARENA DE BASCHET)

Din motive obiective, doar in aceasta etapa, din cauza faptului ca nu exista disponibilitate in salile din Ploiesti si Alexandria, sportivele din zona Ploiesti, Alexandria, Bucuresti si Targoviste vor efectua antrenamentele in Brasov, persoana de contact fiind Madalina Epure (tel. 0720.54.98.89 - pentru cei care au nevoie cazare si masa).
 
Antrenorii care lucreaza in cadrul acestui program national au fost deja avizati de prof. Ion Nicolau in legatura cu intreg continutul pregatirii.
 
Pe aceasta cale, directorul coordonator al Programului National de Dezvoltare “Performbaschet, un pas inainte” reaminteste ca participarea la aceste actiuni este obligatorie si conditioneaza prezenta la actiunea de preselectie pentru loturile nationale de U 16 din luna decembrie 2013!
 
Rugam toti participanti sa-i contacteze pe responsabilii de zona pentru a afla detalii despre programul antrenamentelor.

Parteneri