Foto

Antrenamente in cadrul Performbaschet cu sportivi nascuti 2000, in perioada 14-15 decembrie

Federatia Romana de Baschet anunta prin intermediul directorului coordonator al Programului National de Dezvoltare “Performabaschet, un pas inainte”, domnul prof. Ion Nicolau, ca in acest sfarsit de saptamana va avea loc cea de-a treia actiune de pregatire pentru copii nascuti in 2000 si 2001, derulata din acest an in cadrul Programului National “Pierre de Coubertain” initiat de MTS.

Tinand cont de faptul ca turneul din CN U13 a fost devansat cu o saptamana si ca sportivii nascuti in 2001 nu vor putea participa la aceasta actiune a Performbaschet, directorul coordonator Ion Nicolau anunta ca se va efectua programul de pregatire doar cu sportivii nascuti in 2000. Astfel, sedintele de pregatire vor avea loc in centrele care s-au organizat pentru aceasta actiune.
 
Urmatoarea actiune din cadrul Performbaschet pentru copii nascuti in  2000 si 2001 va avea loc, conform planificarii, in perioada 4-5 ianuarie 2014. Directorul coordonator Ion Nicolau atrage atentia in acest sens ca sa se ia din timp masurile organizatorice necesare!

Parteneri