Foto

Antrenamente in cadrul Performbaschet cu sportivi nascuti 2001 si 2002, 22-23 noiembrie

Federatia Romana de Baschet anunta prin intermediul directorului coordonator al Programului National de Dezvoltare “Performabaschet, un pas inainte”, domnul prof. Ion Nicolau, ca in acest sfarsit de saptamana, in perioada 22-23 noiembrie, va avea loc cea de-a doua actiune de pregatire si perfectionare pentru copiii nascuti in 2001 si 2002. Astfel, acest program initiat de FR Baschet in urma cu patru ani continua sa se deruleze in paralel cu celelalte proiecte ale baschetului romanesc pentru copii, proiecte care se afla in plina desfasurare si fac parte integranta din Programul National "Pierre de Coubertain", initiat si finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.
In aceste conditii, va reamintim ca in acest an antrenamentele din cadrul Programului National de Dezvoltare "Performbaschet, un pas inainte!" se adreseaza sportivilor nascuti 2001 si 2002 si se desfasoara in 14 centre:
Bucuresti
Constanta
Galati
Ploiesti
Pitesti
Brasov
Sibiu
Sf. Gheorghe
Tg. Mures
Cluj-Napoca
Dej
Baia Mare
Oradea
Arad

Conform celor precizate de domnul prof. Ion Nicolau, antrenorii responsabili din aceste centre detin toate informatiile tehnico-metodice necesare unei bune desfasurari a antrenamentelor din acest week-end.

Parteneri