Foto

Antrenamente in cadrul Performbaschet cu sportivi nascuti 2001 si 2002, 24-25 ianuarie

Federatia Romana de Baschet anunta prin intermediul directorului coordonator al Programului National de Dezvoltare “Performabaschet, un pas inainte”, domnul prof. Ion Nicolau, ca in acest sfarsit de saptamana, in perioada 24-25 ianuarie, va avea loc cea de-a patra actiune de pregatire si perfectionare pentrucopiii nascuti in 2001 si 2002.

Astfel, acest program initiat de FR Baschet in urma cu patru ani continua sa se deruleze in paralel cu celelalte proiecte ale baschetului romanesc pentru copii, proiecte care se afla in plina desfasurare si fac parte integranta din Programul National "Pierre de Coubertain", initiat si finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.
In aceste conditii, va reamintim ca in acest an antrenamentele din cadrul Programului National de Dezvoltare "Performbaschet, un pas inainte!" au inceput din octombrie 2014 si se adreseaza sportivilor nascuti 2001 si 2002. Antrenamentele se desfasoara sub comanda a peste 35 de antrenori, preselectionati, in 14 centre din intreaga tara: Bucuresti, Constanta, Galati, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Sf. Gheorghe, Tg. Mures, Cluj-Napoca, Dej, Baia Mare, Oradea si Arad. Pana in prezent, in cadrul acestor pregatiri lunare centralizate au fost inclusi peste 200 de tineri baschetbalisti.
Directorul Programului National de Dezvoltare “Performbaschet, un pas inainte!”, domnul profesor Ion Nicolau anunta ca, “antrenorii interesati, precum si parintii copiilor implicati, pot viziona antrenamentele, doar cu acordul celor care conduc sedintele de pregatire”.
 

Parteneri