Foto

Anunt important Gala Baschetului 2012

Federatia Romana de Baschet organizeaza Gala Aniversara cu ocazia implinirii a 80 de ani de la semnarea actului constitutiv al Federatiei Internationale de Baschet, ca membru fondator.

Evenimentul are loc la Palatul Parlamentului - Salonul de Receptie - in data de 30 ianuarie 2012, cu incepere de la ora 19:30, in prezenta unor distinsi oaspeti atat din tara, cat si din strainatate.

Tinand cont de protocolul extrem de strict impus de securitatea de la Palatul Parlamentului, va informam ca  accesul se va face prin poarta S1 (intrarea dinspre Parcul Izvor) exclusiv pe baza invitatiei (fiecare participant trebuie sa aiba asupra sa invitatia!), a tabelului cu confirmari semnat si aprobat de FRB,  cat si a actului de identitate al fiecarui invitat.

Persoanele care nu au confirmat inca pe mail (adresele: alina.niculescu@frbaschet.ro / edward.stanescu@frbaschet.ro) sau telefonic la numarul: 0736.398.900 - Edward Stanescu - Ofiter de presa,  nu vor putea participa la sarbatoarea baschetului romanesc.  Termenul limita pentru confirmari este pana in data de  27 ianuarie 2012, ora 17:00.

In atentia invitatiilor din provincie!

In baza parteneriatului existent intre Federatia Romana de Baschet  si Hotelul IBIS PARLAMENT (Str. Izvor nr. 82-84, Bucuresti), doritorii se pot caza la acest hotel la urmatoarele tarife:  40 Euro/noapte camera single, 49 Euro/noapte camera dubla cu mic dejun inclus!
Rezervarile se pot face pana in data de 27 ianuarie, ora 17:00, la adresa de e-mail: alina.niculescu@frbaschet.ro.

In final, va asiguram ca si in acest an Federatia Romana de Baschet pregateste o serie de surprize care vor incanta cu siguranta asistenta.

Parteneri