Foto

Arena de Baschet gazduieste in acest week-end Turneul Final al CN U20, masculin, editia 2017

Cele mai valoroase echipe de tineret din baschetul masculin romanesc isi disputa, in acest week-end, suprematia nationala, Arena de Baschet urmand sa gazduiasca meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului National U20. In urma rezultatelor inregistrate in celelalte faze ale competitiei, CN Aurel Vlaicu Bucuresti, CSU Stiinta Bucuresti, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si Steaua CSM Eximbank, si-au asigurat prezenta in careul de asi si se vor prezenta la startul Turneului Final cu aspiratii mari la trofeu. Astfel, putem spune ca, vineri, sambata si duminica, fanii baschetului juvenil si nu numai vor putea vedea in Arena de Baschet din Bucuresti tot ce are mai bun baschetul masculin romanesc la categoria de varsta de sub 20 de ani, sportivi care bat la portile afirmarii si de al caror nume se leaga multe dintre sperantele noastre pentru FIBA Eurobasket 2021, dar si pentru apropiatul Campionat European U20, masculin, care va avea loc in acest an la Oradea, in perioada 14-23 iulie.
Revenind, insa, la Turneul Final al CN U20, masculin, sa mentionam ca intrecerea este organizata de CSU Stiinta Bucuresti si se va derula dupa sistemul turneu, cele patru echipe urmand sa joace fiecare cu fiecare, campioana nationala fiind desemnata gruparea care acumuleaza cele mai multe victorii in clasamentul final (n.n. - in caz de egalitate se va lua in calcul rezultatul direct si cosaverajul).
Conform organizatorilor, accesul in Arena de Baschet se va face pe baza de bilete, care vor fi puse in vanzare in ziua meciurilor, pretul unui tichet fiind de 20 de lei, asigurand prezenta la ambele partide din ziua respectiva.

Mai jos va prezentam programul meciurilor din cadrul Turneului Final al CN U20, masculin, editia 2017:
 
07 aprilie 2017
U-BT Cluj-Napoca – Steaua CSM Eximbank (ora 17:00)
CN Aurel Vlaicu Bucuresti – CSU Stiinta Bucuresti (ora 19:00)
 
08 aprilie 2017
Steaua CSM Eximbank – CN Aurel Vlaicu Bucuresti (ora 17:00)
CSU Stiinta Bucuresti – U-BT Cluj-Napoca (ora 19:00)
 
09 aprilie 2017
CN Aurel Vlaicu Bucuresti – U-BT Cluj-Napoca (ora 14:00)
Steaua CSM Eximbank – CSU Stiinta Bucuresti (ora 16:00)
Festivitatea de premiere (aprox. ora 18:00)
 
Rezultate live si statistici oficiale - http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/u20/

Foto - https://www.facebook.com/BufniteleDinRegie

Parteneri