Foto

Astazi se joaca semifinalele Cupei Romaniei la baschet feminin

Penultima faza a competitiei knock-out din baschetul feminin romanesc se va disputa astazi, la Sepsi Arena. Ambele semifinale vor putea fi urmarite LIVE pe FRB TV si pe site-ul prosport.ro

Primele doua zile ale turneului Final 8 al Cupei Romaniei la baschet feminin au rezervat partide interesante, care au contat pentru sferturile de finala.

Joi, competitia a debutat cu o supriza, SCM Timisoara invingand mai bine cotata grupare brasoveana Olimpia CSU, intr-un meci in care veterana de 44 de ani Monika Boriga Brosovszky (foto) a evoluat incantator, reusind 12 puncte, 8 pase decisive si 5 interceptii in cele aproape 39 de minute petrecute pe teren. In al doilea meci, gazda turneului, Sepsi-SIC Sfantu Gheorghe a depasit Universitatea Cluj, luandu-si astfel revansa pentru infrangerea din sala "Horia Demian", din ultima etapa a sezonului regulat din LNBF.

Vineri, FCC ICIM Arad a devenit a treia echipa care a avansat spre semifinale dupa un meci mai usor decat se anunta, impotriva CSBT Alexandria, una dintre revelatiile sezonului regulat din LNBF. In fine, CSM Satu Mare a completat tabloul semifinalelor, dupa succesul reusit in fata ambitioasei echipe CS Universitatea Alba Iulia.

Scorurile sferturilor de finala:
SCM Timisoara - Olimpia CSU Brasov 71-62
Universitatea Cluj-Napoca - Sepsi SIC Sfantu Gheorghe 52-78
FCC ICIM Arad - CSBT Alexandria 61-55
CSM Satu Mare - CS Universitatea Alba Iulia 69-59

Astazi, semifinalele competitiei se disputa dupa urmatorul program:

17:15 Sepsi SIC Sfantu Gheorghe - SCM Timisoara
20:00 FCC ICIM Arad - CSM Satu Mare


Parteneri