Foto

Astazi se joaca semifinalele FINAL 8 Cupa Romaniei

Cea de-a doua zi a turneului Superbet Final 8 Cupa Romaniei, editia 2016-2017, gazduit de Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, a rezolvat ecuatia fazei a doua, dupa derularea ultimelor meciuri din sferturile de finala stabilindu-se si numele ultimelor doua semifinaliste. Astfel, dupa ce in prima zi U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si Steaua CSM Eximbank au obtinut calificarea in careul de asi, miercuri seara, CSM CSU Oradea si BC Mures Tg. Mures au reusit sa treaca de faza inaugurala si au avansat in elita, depasindu-si destul de clar adversarele. In deschiderea celei de-a doua zile, BC Mures Tg. Mures a primit replica echipei Phoenix Galati, intr-un meci al marilor ambitii, fluierul final consemnand victoria muresenilor, cu scorul de 85-75. A fost o disputa foarte echilibrata, in care galatenii au dat o replica foarte puternica si au fost la un pas sa produca o surpriza, dar finalul de meci a apartinut finalistei LNBM de anul trecut, BC Mures Tg. Mures reusind sa gestioneze mult mai bine ultimele minute de joc si sa incheie partida in avantaj. A doua intalnire a zilei se anunta a fi una foarte apriga, campioana en-titre CSM CSU Oradea primind replica BC SCM Timisoara. Aflati intr-o forma de zile mari, oradenii au rezolvat foarte repede problema invingatoarei si s-au distantat serios pe tabela, fluierul final consemnand succes baschetbalistilor pregatiti de antrenorul Cristian Achim, cu scorul de 92-72.

In aceste conditii, asa cum a fost stabilit si la tragerea la sorti, semifinalele Superbet Final 8 Cupa Romaniei se vor desfasura dupa urmatorul program:
Joi, 16.02.2017 (semifinale)
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – Steaua CSM Eximbank (ora 18:00, in direct pe Digi Sport)
BC Mures Tg. Mures – CSM CSU Oradea (ora 20:30, in direct pe Digi Sport)
 
 
Pe de alta parte, statisticile oficiale si alte informatii de la meciurile de miercuri seara pot fi vizualizate astfel:
 
BC Mures Tg. Mures – Phoenix Galati 85-75
Date despre meci - http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/cupa-romaniei/meciuri/3659697#mbt:17-400$t&0=1
  
BC SCM Timisoara – CSM CSU Oradea 72-92
Date despre meci - http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/cupa-romaniei/meciuri/3659699#mbt:17-400$t&0=1
 
"Vulturii" sunt prezenti in ambele semifinale!
 
Printre multi jucatori de valoare care vor evolua in aceasta seara in cadrul semifinalelor Superbet Final 8 Cupa Romaniei se numara si componentii nationalei Romaniei, „Vulturii” putand fi urmariti atat in primul meci, unde vor exista dueluri interesante in care vor fi implicati Mihai Paul, Catalin Baciu, Vlad Moldoveanu sau Roland Torok, dar si in ultima semifinala, in care fanii ii vor putea urmari pe Titus Nicoara, Bogdan Tibirna, Bogdan Nicolescu sau Laszlo Lazar.
Reamintim ca Superbet Final 8 Cupa Romaniei, sezonul 2016-2017, este un bun prilej pentru fani atat pentru a afla deznodamantul competitiei KO, dar si pentru a-i urmari pe cei care in toamna acestui an vor evolua in tricoul nationalei Romaniei la FIBA Eurobasket 2017, „Vulturii” urmand sa evolueze la Cluj-Napoca, in Grupa C, impotriva puternicelor nationale ale Spaniei, Cehiei, Muntenegru, Ungariei si Croatiei.


FOTO - copyright www.csusibiu.ro (credit - Dragos Dumitru)

Parteneri