Foto

Avancronica: Steaua Turabo vs. Antwerp Giants

Echipa CSA Steaua Turabo Bucuresti va disputa maine de la ora 19:00 primul meci pe teren propriu din cadrul grupelor FIBA EuroChallenge, impotriva belgienilor de la Antwerp Giants.

Dupa ce au debutat cu stangul  la Moscova, elevii pregatiti de Niksa Bavcevic si Florin Nini vor sa uite rapid gustul infrangerii si sunt increzatori ca maine vor face un meci mare, desi vor intalni un adversar valoros.

“Va fi un meci foarte greu. Intalnim maine o echipa foarte buna, care vine dupa o victorie importanta in FIBA EuroChallenge.  In schimb noi avem forta si cunostintele pentru a putea castiga. Este important ca noi sa ne facem jocul si atunci avem mari sanse sa obtinem victoria.  De altfel, suntem foarte motivati pentru ca jucam pe teren propriu, in fata propriilor suporteri”, a declarat Virgil Stanescu (foto), pivotul echipei CSA Steaua Turabo Bucuresti.

Aflati pe locul patru in campionat, belgienii au invins in runda inaugurala din EuroChallenge, cu scorul 87-83, formatia rusa Lokomotiv Kuban  Krasnodar, dupa doua reprize de prelungiri.

Cel mai bun marcator al oaspetilor este americanul  Bryan Hopkins care are o medie de 21.7 puncte pe meci, dupa trei jocuri disputate, in timp ce de la ros-albastrii, Virgil Stanescu are o medie de  14.7 puncte pe meci.

In lotul echipei din Antwerp sunt cinci americani si un tunisian, in timp ce militarii au trei americani, un sarb si un bulgar.

Jocul de maine seara din Sala Regimentului de Garda "Mihai Viteazu" din Capitala  va fi transmis in direct de postul sport.ro , cu incepere de la ora 19:00.
 
Clasamentul grupei F FIBA EuroChallenge

1.       Enterprise BC Dynamo Moscova (2p)
2.       Antwerp Giants (2p)
3.       Lokomotiv Kuban Krasnodar  (1p)
4.       CSA Steaua Turabo Bucuresti (1p)

Foto: www.bcsteaua.ro

Parteneri